Jump to content

f00

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About f00

  • Birthday 07/07/1997

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

f00's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. pe ce versiune de linux este functional ? daca nu te superi ca intreb !?
  2. f00

    Hello World

    Deplasarea pentru mine pana la fata locului de al intalni imi pare obositoare , in schimb de al cunoaste si imparti ceva la comun pare mai convenabil dar am sa iti eau sfatul in considerare
  3. f00

    Hello World

    Nume F0 Cunostinte daca va pot fi de folos ar putea fi urmatoarele :php oop , mysql , bash script = script kid Varsta ? nu cred ca conteaza . Interese : assambler x86-x64 , java , c sockets . De ce aici ? sper sa gasesc oameni pasionati de pentesting . realizari : de a soarecele si pisica ! Well this is me !
  4. f00

    Hello World

    Buna seara dl. as dori sa aflu si eu o carticica buna despre socket in c , c++ , java , optional care este mai util nu "low api" gen php ! acuma stiu ca pare ciudat intrebari de gen pe un forum de security dar din puctul meu de vedere multi sau ma rog cativa au pus mana pe astfel de carti si au ajuns la un nivel cu el , as dori si eu recomandarea celor trecuti prin astfel de probleme !!! tot odata cunostitele mele sunt minime in acest domeniu , stiu in mare parte comenzile dar incan u fac legatura cum trebuie intre acele librari . Scopul meu ar fi sa ridic un server socket base pentru manipularea datelor encryptate dar de inceput trebuie sa intelege ce se petrece acolo Deci dl. astept idei si pareri . Va multumesc !
×
×
  • Create New...