Jump to content

mdaa.

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

About mdaa.

  • Birthday 02/05/1990

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

mdaa.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Va salut! Sper ca am scris la secțiunea corecta. Am mare nevoie de ajutorul vostru. Am un card Hama microSD Hc de 32 de Gb pe care il folosesc la camera video auto. Cand pun cardul pe telefon, 95% din video-uri au 0kb si nu pot fi deschise, asta e clar. Doar câteva filmari raman cum trebuie. Inainte am mai avut tot un hama de 16Gb. Timp de un an si-a facut treaba fara probleme. Aceeasi camera si acelasi telefon. Ce pot face si cum? Unele filmari sunt salvate chiar la "EMERGENCY" si am nevoie de ele. Sper ca cineva sa ma ajute! Mulțumesc!
  2. mdaa.

    Encrypt.

    Exact. Edit: Nu sunt la zi cu amanuntele date de catre ei. Oricum, succes celor de aici care vor incerca. Edit2: De ce nu mai ai nevoie de el? Te-a surprins vreo alta aplicatie?
  3. mdaa.

    Encrypt.

    Nu, nu ai inteles..poate nu am explicat nici eu bine..Stiu de Telegram. Insa ma refer, o aplicatie care sa imi cripteze orice mesaj scris pe mesagerie/Facebook, Wapp, etc.. Tot ce e scris de mine sa fie criptat. Nu vreau o aplicatie de genul Wapp care deja sa aiba mesajele criptate. Si tot daca ai adus in discutie Telegram..Poate este cineva pe aici care se incumeta sa le sparga protocolul de criptare..(Se ofera $200.000 din partea celui/celor care au facut aplicatia) https://telegram.org/crypto_contest
  4. mdaa.

    Encrypt.

    Salut! Exista vreo aplicatie pentru android care sa cripteze orice mesaj tastat? (Indiferent ca e vorba de Facebook, Wapp, Messenger sau mesagerie). Daca da, poate imi zice cineva cum se numeste.
  5. Sa incep cu inceputul. Detin un Huawei P8 Lite cum zice si titlul. Ceea ce ma preocupa pe mine este "siguranta" datelor din telefon. Vreau ca totul sa-mi fie protejat si nu numai. Mi-am pus Kaspersky, licenta 31 de zile. Dupa expirare ma gandesc sa imi cumpar o licenta, aici voi apela din nou la bunatatea voastra. Mi-am schimbat toate parolele posibile la conturi, mai putin cea de google..(in fine, asta nu cred ca are importanta, sper) Internet/Wapp/Kaspersky-"Aplicatii protejate", dar nu inteleg la ce se refera asta. La setarile telefonului imi pot pune orice ca fiind "protejat" sau "neprotejat", bineinteles, aici am cele mentionate la inceput.. Intrebarea mea este, atata timp cat aceasta optiune era de cand am luat telefonul, cine protejeaza aceste aplicatii? Cum poate alta aplicatie sa protejeze Kaspersky? (Si "protejarea" aplicatiilor se face INCLUSIV in momentul in care telefonul are display-ul blocat si toate aplicatiile sunt inchise") Cum este posibil? Tot de cand am telefonul am o "aplicatie/folder" nu stiu cum sa-i zic numit "seif", in care imi pot pune orice fisier existent in telefon si punand o parola. Parola nu poate fi aflata in niciun fel, nici din setarile telefonului, mintea mea e singurul loc in care se afla acea parola. Adica teoretic, dar practic..e posibil ca acea parola sa fie aflata prin anumite metode de catre altcineva? Si acum va cer din nou ajutorul, exista aplicatii sau orice altceva ca atunci cand primesc un sms, acel sms sa fie "redirectionat" intr-un folder/fisier "inexistent", adica de care sa stiu doar eu..si sa nu-mi apare sms-ul in mesagerie? Acum va pun si ultima intrebare, se merita investitii in protejarea datelor personale din telefon? Si daca da, ce antivirus/aplicatie imi recomandati? Va multumesc si spor la lecturat!
×
×
  • Create New...