Jump to content

Ely0n

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

About Ely0n

  • Birthday 03/01/1986

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Ely0n's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Si mailul n-a mai venit. La voi a venit ?
  2. Ely0n

    Ofer VPS Gratuit

    1. Individul @Sveratus a venit aici sa se umfle in pene si sa faca scandal, specific unui om foarte inteligent. Asemenea specimene nu trebuie bagate in seama, dar nu m-am putut abtine. 2. Nu stiu ce servicii oferi, nici nu imi pasa. Poate era de cacat VPS-ul sau poate nu, poate serviciile tale sunt mai bune, nu zic nu, dar topicul asta l-am deschis pentru a ajuta pe cineva care are nevoie. 3. De cacat sau nu, l-am dat gratis. PS: Nu vreau sa atac chiar asa dur, dar e spre binele tau. Iti recomand asta, te va ajuta mult: Marcela Penes - Limba si literatura romana. Manual pentru clasa a II-a - - elefant.ro O zi buna!
  3. Ely0n

    Ofer VPS Gratuit

    @Sveratus Nu fac reclama.. nu e site meu, e oferta la 10 lei toolz.ro . Aveam bani acolo si m-am pus si eu sa dau flood ca desteptu.. si m-a atentionat, oricum era o prostie ce faceam si l-am dat cuiva care are ce face cu el.
  4. Ely0n

    Ofer VPS Gratuit

    S-a dat. Puteti da TC
  5. Dupa cum spune si titlul, ofer un VPS gratis. L-am folosit pentru chestii mai necurate.. flood si prostii.. si daca va mai fi folosit pt asa ceva va fi suspendat. Este platit inca o luna, pana in 15 luna viitoare. Are asa: Primul venit / minim 50 posturi = primul servit. Datele (ip, user, pass) prin PM.
×
×
  • Create New...