Jump to content

Motanelul_Fericit

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

About Motanelul_Fericit

  • Birthday 09/27/1986

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Motanelul_Fericit's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Salut. Am de gand sa trec pe o distributie Linux, de tot. Nu as alege ceva open-source (m-as descurca si cu asa ceva, dar nu ma atrage, e mai multa bataie de cap). Am lucrat pana acum cu chestii simple, Ubuntu, Mandriva (acum cativa ani), de astea. Am instalat Ubuntu 14.04 LTS (64 bit), dar mi se pare ca se misca ceva mai greu decat Windows 7, ceea ce mi se pare ciudat. Dispun de urmatorul sistem: Intel Core 2 Duo 2.67 GHz 6GB DDR2 800MHz HDD 160 GB SATA Placa Video nVidia Geforce 210 (desi nu prea conteaza). De ce merge mai greu ca Windows 7 ? Nu imi pot da seama. Nu cred ca e asa slab sistemul incat sa nu duca Ubuntu.
  2. Patroane.. cu 1600 euro imi iau masina si ma fac taximetrist.. si fac bani. Ce face domle pagina aia? Imi spala chilotii? Imi aduce micul dejun la pat? Imi face cumparaturile si f*te in locul meu?
  3. Salut. Am o intrebare, probabil "tampita" pentru cam toti de aici, dar chiar nu am reusit singur. Am un forum pe platforma MyBB, am creeat categoriile, forumurile, tot, insa doresc unele modificari. Doresc adaugarea unei categorii noi intre cele existente, nu mai jos de toate cum o pune default. Doresc o categorie intre cele existente ca aici: http://i.imgur.com/I9dF6lS.jpg Poate nu fac eu bine ceva. Cand creez o categorie noua fac in felul urmator: Dau la Add New FOrum Selectez Category Ii pun descrierea Parent forum las None Display order pot pune orice.. ca tot un drac e tot jos sub celelalte apare. Ce nu fac bine ? Ce sa fac sa pun o categorie noua sub una deja existenta?
  4. Salut. De 2-3 zile Windowsul meu ( 7 ) isi face update cum are el chef si imi tot cere restart. Am cautat sa vad daca il pot opri, dar nu se mai poate din cate vad. Windowsul e piratat. Se poate scapa de update-urile astea zilnice ? Am rezolvat cu un viol anal. Multumesc.
  5. @.Breacker Si tu esti chior, prost, orb tampit sau toate 7? Uita-te ratatule ca am propus si ala la 70 lei!
  6. De ce ai lua unu fefurbished cand poti lua asta: Laptop Gaming Asus G751JT-T7211D cu procesor Intel® Core™ i7-4750HQ 2.00GHz, Haswell™, 17.3", Full HD, IPS, 24GB, 1TB + SSD 512GB, Blu-Ray R, nVidia GeForce GTX 970M 3GB, Free DOS, Black - eMAG.ro Sau asta (un lux): Laptop Toshiba T1900S, procesor i486SX, 25 MHz, 1993?, de colectie, neverificat - Okazii (175790473) Ma bucur ca te-am ajutat!
  7. "Firma serioasa care cumpara oameni care cunosc acest domeniu" presupune o investitie de minim 15 000 Euro, pe care ii joci la loterie, poate iese ceva sau poate ai aruncat banii. Mai mult, sa zicem ca o sa iasa ceva, dar cine sta 30 ani sa isi recupereze banii aia? E o investitie enorma ca sa aiba nepotii mei bani de tigari. Decat sa stiu ca am posibilitatea sa pierd toti banii, din asa ceva imi cumpar niste oi / vaci, angajez 3 ciobani si de acolo stiu ca fac profit garantat.
  8. Inteleg, dar cu webhost, in cati ani as avea un 50 euro castig? Sa o luam asa: 1 dedicat = vreo 100 euro / luna - Ca sa incep marea afacere 1 ip in plus pentru dedicat = Vreo 5 euro pe luna (ca sa ofer ip separat pentru fiecare site, ca asa se face) 1 webhost pe care il vand = 3 euro ca mai mult nu ofera nici Moartea cand e beata = Total 2 euro pierderea mea la fiecare client Suna rentabil? Nu cred.
  9. Vad ca multe firme (fantoma sau nu) vand resellere (web, gaming) etc. Sa zicem ca as cumpara de la o "firma" de asta un pachet complet (web, CS 1.6 si inca 1-2 jocuri acolo ce se mai pot gazdui). Am niste intrebari: 1. Imi fac site-ul meu, unde clientul meu vine si isi cumpara server de CS sa zicem. Eu am domeniu, site tot, dar nu am dedicatul meu, am pachet de reseller cumparat de la firma xyz.com . Pot sa ii adaug lui contul de gamecp, tot. Dar cum fac sa fie gamecp.site-meu.com ? Daca ii dau gamecp.xyz.com (de unde am resellerul) poate vede acolo preturi mai bune ca la mine, ma injura si pleaca la aia de unde am reseller. Fac eu DNS de la domeniul meu si il redirectionez acolo pe gamecp.xyz.com? Sau cum ? 2. Merita in ziua de azi asa ceva? PS: Sunt doar curios, nu sunt dispus oricum sa imi bat capul asa de mult pt castig de 5 euro / luna..
×
×
  • Create New...