Jump to content

ReckonGayHat

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

About ReckonGayHat

  • Birthday 02/04/1992

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ReckonGayHat's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Reputation

  1. Nu prea am inteles ce ai vrut sa spui, nu cred ca stii cu cine vorbesti cu Askwrite coderul,programatorul , cel pentru care codul perfect se obtine prin google search=>copy paste.El troleaza nu e analfabet ,e pe baza de infinite loop. De aia il si cheama askwrite , intreba si scrie, ask google and then write
  2. Byte l-a pus free punel-l free si tu. Byte e coder profesionist el isi scrie singur codul nu trebuie sa faca ripp la surse de pe net. Iti dau eu 100$ numai sa taci , de ce trebuie sa fii tu mereu paracila "da ala de ce nu are si eu am , datii si lui ala , vreau ca ala sa aibe ban". Propun ban @askwrite e magnet pentru tepari , in loc sa scapam de tepari acestia vin la aswrite, prostul satului,cel mai prost din curtea scolii ,ciuca teparilor.
  3. Multumesc de sfat , asta chiar face lumea mai buna , de acum lumea nu va mai pune spatii dupa virgula si virgula va sta lipita de cuvant omg. Atentie la @Taaz nu este o gluma de ce ai "Ras"? Eu nu vad partea amuzanta in acest post, probabil tu vezi...Poti sa ne spui si noua ce ti se pare asa amuzant?
  4. Esti asa de arogant incat nici eu nu te suport. Nu stiu sa scriu am pus pe cineva sa imi scrie, oricum nu asta e ideea , cand ma trezesc sunt reckon1 , reckon1 este o peroana normala pana cand ma culc si se trezeste o alta personalitate din mine numita ... reckon2 care il uraste pe reckon1 si vrea sa ma distruga. A doua zi ,ma trezesc buimac si nu stiu ce se intampla si vad ca cineva posteaza ideiile mele din cap pe rst si nu stiu cum ,pentru ca daaa eu dormeam , puteti sa ma ajutati?
  5. Buna sunt reckon:) Atunci cand nu sunt un hacker cu o inteligenta(intelijenta) mult peste medie si nu vorbesc agramat cu scuza ca este ardeleneasca, eu sunt troller profesionist. Chiar adinieauri ati fost co-partasi la o duma idioata marca unui ardelean prost. Am sa va prezint o saptamana din viata mea. Ziua 1: Decamdata nu stiu ce zi este ,deci astept ziua urmatoare sa aflu ce a fost ieri. Ziua 2: Am aflat ca ieri a fost luni deci acum ca este marti pot sa imi pun in valoare skill-urile de programator. Am pornit de la urmatorul cod care afiseaza succesiv un mesaj modest: <?php for($i=1;$i<=10;$i++) echo "Sunt cel mai bun hacker<br>" ?> Deocamdata nu stiu de ce nu functioneaza asa ca toata ziua am sa stau sa rezolv aceasta enigma. Ziua 3: Am rezolvat enigma se pare ca PHP foloseste punct si virgula dupa fiecare rand de cod. Imediat mi-a trecut prin minte ca sunt un programator groaznic si asta nu e de mine. Ziua 4: Plang in timp ce imi fac o laba ,pentru ca viata mea nu mai are rost. Ziua 5: Fac umbra pamantului dejeaba. Ziua 6: Fac social engeniring pe rst facandu-i pe idiotii aia sa creada ca eu chiar am nevoie de ajutor cand eu sunt deja o cauza pierduta.Aproape am ras la gluma asta Ziua 7: Vand smtp-uri la carderi crescandu-mi stima de hacker ce sunt. Ziua 8: Saptamana are 7 zile ardelean prost.
  6. Salut reckon , imi aminteste de tine cand ii pupai pe toti in pl ca sa iti scoata ban-urile.Mai schimba pattern-u idiotule ca toti sa prind ca esti tu , 2 posturi din care unu e caterinca de aia de a ta ieftina si de cacat , si unu in care injuri pe cineva. Cum mai merge site-ul https://www.recon.com/en/? Nu esti amuzant cocalarule daca scrii pe ardeleneste doar ca sa amuzi,singurul lucru care rade la gluma ta e pula mea.
×
×
  • Create New...