Jump to content

-=(Alex.sm26)=-

Members
  • Posts

    41
  • Joined

  • Last visited

About -=(Alex.sm26)=-

  • Birthday 09/24/1982

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

-=(Alex.sm26)=-'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Satan says: let there be ban!
  2. Parintii nostri(anturajul) ce au facut??? ne-au bagat in cap ideiia lui Dumnezeu...si nu prea cred ca ei au vazut cum arata "domnul" in persoana. Hai sa privim altfel lucrurile...sa zicem ca de mic citim biblia si toata povestea nu-i despre Iisus ci de Scufita Rosie...daca ar fii asa atunci teoretic Vanatorul = Dumnezeu ,Scufita Rosie = Isus ,bunica = Sfantul Spirit ,Lupul = Bau Bau aka Satan. Poftim gata ti-am dat ceva in care sa crezi! Si mai da-i dracu de aia care...zic asa"vecinii tai cand ar auzii ca esti adeptu lu' al' mai negru ?" comportament tipic de crestini care frecventeaza biserica in mod exces ruganduse pt. bani cu lacrimi false pt. ochi lumii ,invelit uneori in chinuri si crize de comportament(ex. inmormantari la romii)...esti mai putin naspa imbracat poti fii tu drag in fata lui Dumnezeu dar adeptii lui oricum te numesc boschetar! Asta cred ca ti se potriveste TIE! perfect! fiinca realitatea este relativa...am trecut de evul mediu de mult deci incearca sa tii pasul cu noi! ca e chiar pacat pentru tine. @Pt.nullbyte:http://rstcenter.com/forum/showthread.php?p=98920#post98920
  3. Despre ce vorbesti tu este Sci-Fi tu mai dai sperante omeniri??? prin schimbarea ADN-ului vom avea noi calitati??? e penal rau stirea asta(stiu ca nu tu esti autorul)...eu zic ca satana va planta scula in cetateni si asa vor cashiga ceva(daca o rozeta sparta e un cahtig cuiva:D). Vom arde ca sobolanii cu sfanta scripura in maini! si ozn-uri nu exista aia sunt esecuri genetice ale statului american:D (dovedeste-mi ca nu am dreptate:D) Salut. si Condoleante pe de acuma.
  4. Ce aveti cu Dragul de Iisus? mai legati-va de el si iar va veti alege cu o inchizitie care va tine 1000 de ani si nenea satan va fi mana lui dreapta! cand va veni vorba de pedepse! si in 2012 se va implini profetia care spune clar ca toti vom arde in hell si nenea Belzebub su tovarashul lui mephistofeles ne va freca in cur pt. ca ne-am curvalit la yehva si nu neam daruit de slujba neagra a lor! Nu avem sanse sa supravietuim ,vom arde ca sobolanii ,Iisus cu toata gashca lui si satan cu tovarasi lui la fel ,impreuna iei ne vor aranja zilele! Deci sa ne rugam la budha ca poate o sa ne ajuta chrisna sa ajungem in valhalla su in nirvana sau in ciorba asta ce mi-au bagat in cap toate stirile din lume... Dumnezeu sa va oroteasca sau jehva su nu mai shtiu cine ALEGETI VOI! Practic religia sufletelor plastice(....sper ca vei intelege...) 2012 THE "TRAGIC" END
  5. Multumesc frumos pt. Tutorial!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  6. Ce net ai? de la cine? RDS,UPC...etc. cauta pe forumuri probleme similare!
  7. Dai 40-50 de lei si iti rezolva "expertii" sau daca vrei tu sa faci cauti pe net si cumperi un Flash box care variaza la pret(sute de euro) si asa iti vei indeplini visul:D Softul poti scoate dintr-un telefon cu aparatura mentinuta mai sus si tot cu aparatura respectiva Flash-uiesti telefonul tau(sa nu crezi ca vei gasi pe google softul...motivul: din ce ar mai face bani? aia care decodeaza telefoane!.)
  8. @Off Marduk,Cradle of filth,Mayhem,Sepultura,NightWish,Metallica,Dimmu Borgir,Dark Funeral...si multe altele ar merge nu?
  9. @OFF nullbyte nu mai fi frustrat "suntem inca tineri viata curge'n vene si ne identificam zambind cu exorcistu'n izmene:D" @ON Nu cred ca va fi un alt cutremur in romania...cineva incearca sa creeze isteria cetateniilor ca sa le dea un subiect de discutie si pana atunci cei destepti sa poata fura in continuare:D
  10. ok! oricum multumesc pt. converstie!
  11. Nu cred in statistici ca nu sunt corecte! se shtie cum este realizat o statistica si rezultatul nu reprezinta ceva sigur! P.S: Faptele vb. de la sine...
  12. Cheater Ai putea face revolutie in institutia religioasa! Eu sunt de parere ca BIBLIA este un best of! in zilele noastre daca cineva are halucinatii sau intra in contact direct cu DUMNEZEU ori este drogat ori e bolnav psihic! dar totusi iarba ar face o revolutie printre crestini...chiar am fi mai fericiti:D Deci eu as fii printre primii care ar semna lista aia(pt. iarba orice) Parazitii is the best! "Aveti 10 porunci bai baieti si va mai scriu io cate vreti ,dati-mi o creta imputita si 4 pereti:D"
  13. Shtiu foarte bine ca este dorinta:) nu amestec nimic:) deocamdata imi shtiu locul:) ...a dori ceva e ceva omenesc si eu zilnic fac cate ceva sa imi implinesc dorinta!!! nu doar prin vorbe:)
  14. Imi cer scuze ca tre sa ma comport asa dar la biberonaru ala xZu de ce o trebuit sa se bage? si de ce asa? Ai si u dreptate eu nu de aceiia vin aici sa ma cert sau sa scriu porcarii dar fii atent si tu cine a inceput!!! acest comportament nu m-i se potriveste deci ar trebui scoase biberonarii de pe RST!
  15. xZu renumit turnator si mancator de caca! invelit in muci ,cu biberonu in cur...te rupi in fata calc-ului ca mami plateste NET-ul??? sau te bagi si u in seama ca nu ai ce face? sau ca in viata ta reala nu valorezi nimic??? Toate aste sa iei ca un buchet complimente din partea mea!
×
×
  • Create New...