Jump to content

rfvzlz

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

About rfvzlz

  • Birthday 03/01/1978

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

rfvzlz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Hahahaha Tipic ..."care scrie cum scrie " ,cine vorbea deci la tine totul se reduce la ce ai spus mai sus , nu ai auzit de comert liber de cerere si oferta sau un serviciu platit ca oricare altul ; "Si nestinta ar trebui ordonata alfabetic ,un fel de enciclopedie a ingnorantei". Iti suna cunoscut?? Oricum ,RO e mai aproape daca chiar insisti ...) Exact nu conteaza pretul ,platesc pentru ce ma intereseaza si nu cer gratis cum am observat ca sunt pe rst care binenteles nu este treaba mea in ce masura solicita sau in ce conditii primesc ce au solicitat.
  2. Ba da , stiu de mouse rec pro 2 de hiromacro pt android , cu root , ce caut acum este diferit ,nu merge si nu este suficient un autoclicker ,de exp. deoarece coordonatele minelor nu sunt aceleasi mereu se schimba odata cu refresh cand apar mine noi si ideea era un script care sa detecteze (dupa anumite valori,culori etc. altfel ) si sa le atace numai pe cele libere ; cele care au in dreptul lor un mic semn rosu, alb sau albastru sunt ale altor jucatori ;
  3. Aha , si care este intrebarea defapt??? Ce te deranjeaza la numele respectiv ?? Sau cumva aici toata lumea are pus la nume real name ,se poate si asta pm daca doresti o consultatie ,pentrul restul ,ce am nevoie si pentru ce postez pe rst cred ca este irelevant un nume sau altul. Care scrie... cum scrie ??? Hai ca devine funny si interesant )), doar ca nu am timp de asta acum , ce te deranjeaza draga pe tine defapt? Cred ca am fost destul de explicita cu ce caut ,mai sunt alte detalii? DA, si nu pretind sa umplu rst cu ele , pm celor interesati ; 15ani decand nu mai stau in RO poate am nevoie de un 'update ', care sincer nu ma preocupa avand in vedere ca nu imi propun sa ma intorc inapoi vreodata ; Altceva , ce te mai intereseaza sa sti?
  4. https://youtu.be/JeByPmdJSPg Buna ,deci link-ul de mai sus este o mica inregistrare in principiu cu ce fac eu manual si ce as vrea automatizat ; dupa o saptamana fara nimic concret ma intorc aici si solicit din nou daca este cineva capabil ,interesat si cu TIMP LIBER SA SE OCUPE NU DOAR SA SE ANUNTE , reamintesc pretul nu conteaza vreau doar seriozitate si promptitudine ; nu am nici o legatura cu programare ,limbaje de programare python si altele (de profesie sunt avocata ,nu in RO) si am incercat chiar sa ma apuc singura de acest proiect ,am ajuns la : edit with IDLE - quickgrab.py ( dupa ce am instalat the python library ,numpy si pywin) ; probabil mi-ar lua o luna ? mai mult mai putin ,habar nu am, daca ma documentez bine si studiez tot legat de python ,poate as reusi poate nu ,nu sunt curioasa sa aflu in final si nici nu dispun de atata timp liber, de aceea caut aici dar am o rugaminte se poate fara 'vrajeala' ? O colaborare serioasa recompensata satisfacator ; Multumesc anticipat.
  5. Buna,caut un programator pentru un script /bot un cod relativ simplu( ´outside´, nu cu SQL injectie,nici hack pur si simplu sa repete ce fac eu manual ) task/functie care manual mie imi ia ore zilnic , de minerit cavernele automat ,joc -The Hobbit: Kingdoms of Middle earth ,este joc pentru mobil dar se poate juca si de pe PC cu emulator Bluestacks ,deci script-ul s-ar executa de pe PC. De facut cu Python ?pentru ca am vazut similare dar pentru alte jocuri. Orice altceva legat de joc este binevenit ,´tips´,etc. Platesc oricat ,nu este chiar nici o problema pretul. Skype am acelasi nume cu user aici.
×
×
  • Create New...