Jump to content

xNobody

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

About xNobody

  • Birthday 09/09/1997

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

xNobody's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. In acest caz ,imi cer scuze ! Dar , c'mon exista acea persoana care continua sa spameze acea conceptie ciudata despre "buna" care , probabil, o are doar el . Nu vreau sa spamez , dar nu cred ca daca ar fii fost oricine altcineva , si nu aceasta "roxanamilea" , acea persoana ar fii reactionat altfel ! Inca o data , daca sunt motive intemeiate : ban , sau faceti tot ceea ce credeti ca este necesar , dar dat fiind faptul ca ajungem sa ii injuram pe altii doar pentru faptul ca saluta , atunci nu cred ca este inregula .
  2. O.o Nu inteleg de ce tine marea majoritate a persoanelor de pe acest forum sa ii sperie pe cei noi veniti . Cum spuneam si in comentariile de la prezentarea mea : "Buna" este o farma de salut , se pare ca unii dintre memrii forumului au o perceprie cu totul si cu totul ciudata despre acest cuvant . Lasati oamenii sa se exprime liber ! Cat timp nu sunteti moderatori nu mai impuneti reguli , cel putin nu reguli ce nu au sens ! Btw : Buna , Roxana !
  3. xNobody

    Buna !

    Bine , nu spun ca nu este si vina mea , dar inca sustin ca nu era nevoie ca toti sa se poarte asa urat , probabil ar fii necesitat mai putin timp si energie sa nu o faceti sau sa ma ajutati . Nu vreau sa par a fii ceea ce nu sunt sau sa discut asupra viitorului , oricum , eu am obtinut ceea ce am vrut , asa ca nu mai are sens sa continue aceasta discutie .In orice caz va multumesc ca va pasa !
  4. xNobody

    Buna !

    Nu sunt sigur ca are o foarte mare relevanta asta , din cate stiu eu "buna" poate fii folosit si ca o forma de salut .
  5. xNobody

    Buna !

    Bun ! De asta aveam nevoie . Multumesc foarte mult ! ^^ Inca nu imi pot da seama de ce ai pus atat de mult "hate" in acel comentariu . Eu unul chiar nu stiam de unde as putea incepe , avand in vedere ca sunt nou , atat in ceea ce vreau sa incep , cat si pe acest forum . Oricum , multumesc inca odata ! Btw , cel de-al doilea comentariu al tau nu il vazuseam , se update-ase mult prea tarziu pagina .
  6. xNobody

    Buna !

    Ce ar fii sa ne gandim logic ? Din ce motiv as incerca sa mai aflu informatii de la membrii acestei comunitati , daca deja ar fii fost pe google suficiente informatii pe care le-as putea folosii ? Eu vreau doar sa invat , iar un punct de pornire nu ar fii ceva rau .
  7. xNobody

    Buna !

    C'mon , so much hate ! Pe google am tot cautat , dar nu am gasit reultatele dorite.
  8. xNobody

    Buna !

    Hei , relaxeaza-te ! Bine , recunosc poate m-am exprimat gresit . Dar nu ai dreptul sa ma judeci atata timp cat nu ma cunosti . Si din cate ( probabil ) vezi mai sus , nu am cerut nimanui tutoriale . Vreau doar sa stiu cu ce as putea incepe , sau macar unde pot gasi ceva cu care sa incep. Btw chill out , ffs! Daca nu vrei sa ajuti pe nimeni , atunci , cel putin , nu mai comenta aiurea incercand sa ii jignesti pe altii !
  9. xNobody

    Buna !

    V-as fii mai recunoscator daca m-ati ajuta , nu saluta !
  10. xNobody

    Buna !

    Deci nimeni ? Nimic ?
  11. xNobody

    Buna !

    Ma descurc relativ bine spre foarte bine , dar nu am nici un punct de reper. Nu stiu la ce as putea folosi C++, chiar daca as invata alte limbaje , tot nu as sti ce as putea face .
  12. xNobody

    Buna !

    Hey there !! "Hau ar iu" ?
  13. xNobody

    Buna !

    Numele meu este Catalin , dar asta este mai putin important . Doresc sa studiez mai mult despre hacking , in primul rand retelistica , mai apoi website-uri. Ma poate ajuta cineva? Vreau sa pornesc de la 0 in acest domeniu dar nu stiu de unde sa incep. Cunosc C++ , putin html, si putin C# ( oricum nu este oproblema in a invata lucruri noi. Poate ma puteti ajuta. Multumesc anticipat !
×
×
  • Create New...