Jump to content

tutorialevideo

Members
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

tutorialevideo last won the day on November 28 2015

tutorialevideo had the most liked content!

About tutorialevideo

  • Birthday 01/02/1987

Converted

  • Biography
    Working on www.tutorialevideo.info
  • Location
    Romania
  • Interests
    Bitcoin
  • Occupation
    Bitcoin

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

tutorialevideo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

21

Reputation

  1. Salut sigur am sa iti raspund la intrebari daca nu te superi... pentru ca totul este foarte transparent. -Websitul nu a fost facut neaparat sa vanda este facut sa gestionez deja clientii pe care ii am, inca avem de lucru la el incetul il rezolvam. Prima data m-am axat pe partea de functionalitate a websitului adica sa pot sa ofer la om facturile lunare si sa pot avea un sistem de suport. - Ma adresez tuturor clientilor/tarilor, cei pe care ii am acum sunt cei care cumpara de la mine aparate/asic si alte echipamente. - Partea de cart intradevar nu este finalizata pentru ca situatia difera de la produs la produs nu pot sa vand de exemplu in cazul meu gazduire pentru antminer s7 /99$ si eu cand il bag in priza el consuma cu 100W mai mult decat a zis producatorul, tocmai de asta produsul care trebuia sa fie in cart la ora actuala este creat dupa ce masor aparatul/rig-ul sau orice ar fi la priza. - Intradevar sunt multe tepe in domeniu dar cine este deja in domeniu si stie beneficiile unui astfel de serviciu apeleaza cu incredere de fiecare data. - Practic noi oferim o solutie de gazduire ca si o gazduire la romarg sau oriunde altundeva noi factura serviciile de gazduire de pe firma se ofera factura se face un contract de inchiriere a aparatului tau. - Protectia pe care o are cineva care imi incredinteaza o suma mare de bani este acel contract care se face de pe firma pe persoana fizica + se poate vizita ferma/monitoriza video si alte facilitati. Am raspuns la toate intrebarile astea pentru ca ai dreptate cand vine vorba de credibilitate insa cand trimiti un server intr-un datacenter nu trebuie sa ai incredere?
  2. Salut eu minez ethereum si administrez o ferma de mineri in Romania... pot spune ca minatul pe ethereum este mai profitabil decat cu ASIC pe bitcoin.. plusul cel mai are ar fi ca pretul echipamentelor cum ar fii placile video/placile de baza/procdesor/ram si ce mai e pe acolo nu se schimba asa rapid ca la un ASIC.
  3. da .. eu nu m-am gandit asa din pacate stiu ca am vandut un obiect si undeva pe drum cu ajutorul celor de la cargus am fost inselat acuma cine e vinovatul sa decida politia. Eu ce fac raman cu paguba?
  4. Da ai dreptate insa eu am editat awb-ul pe care l-am predat curierului ala editat el sa uitat la el a zis ca e ok nu imi bat joc de nici o firma dar pentru 2000 de ron am fost purtat si amanat 3 saptamani. Am facut deja plangere la politie unde am dus acel awb + factura pe telefon pentru ca a fost cumparat de nou de mine.
  5. Plec ma las batut... nu am dat in cap nimanui sa faceti chestia asta cel care imi floodeaza situl poate sa se opreasca ca imi inchid contul aici. Multumesc.
  6. Buna sunt si eu aici ai raportat da ai cerut 5 euro dupa care nici nu ai zis nimic @MARIUSCS noroc pe tine Nu vreau sa ma cert cu nimeni articolul este scris de mine intradevar.
  7. @aa7670 ai perfecta dreptate gpu-rile au mai ramas up dar numai pe algo unde momentan nu se merita sa faca un ASIC.
  8. @yceman nu prea poti sa faci nimic cu ele pentr u ca puterea de "procesare" este foarte mica. Depinde ce aparat de intereseaza preturile pleaca de la 2000 de ron pentru un antminer s5 iar un antminer s7 pe la 9800 de ron
  9. Da la tine e 0.56 la mine e 0.35 la 10 bitcoin la taxa de wallet pierzi cam atat: Date: 11/27/2015 14:12 To: 3PFHeQutjHsFKmUe1JnzG1mcFUe83tqUvj Debit: -10.00000000 BTC Transaction fee: -0.00014641 BTC Net amount: -10.00014641 BTC taxa de exchange nu pierzi nimic ca sunt dealeri in romania peste tot pierzi la banca 5 ron 10 ron ca scoti 2000 de ron
  10. Buna nu adun nimic pentru market pur si simplu din obisnuita de pe bitcointalk... imi pare rau o sa fiu mai atent. Buna noi platim doar 350 de ron curentul pentru un aparat creste si difficulatate creste si pretul. Asta nu poate sa iti garanteze nimeni nici macar eu. Pana la urma eu nu sunt aici sa conving pe nimeni sa investeasca fac publice doar niste informatii pe care le-am adunat in timp pentru cei care sunt interesati. Sunt foarte multe persoane care ma suna zilnic "da merita? , da cat face ala" toate informatiile astea sunt online le poate accesa oricine.
  11. nu.. cam 350 de ron pe luna unde le gazduim noi pentru ca avem curentul mai ieftin decat consumatorul final. https://bitmaintech.com/files/download/BM1385_Datasheet_v2.0.pdf https://bitmaintech.com/support.htm?pid=00720141220132903742H2RLy6C40630 sper sa nu iau ban
  12. cred ca nu ai citit tu bine este vorba de 970 kw pe luna care este un consum foarte mic. Dupa calculele actuale dupa un antminer s7 ramai cu un profit destul de bun un salar peste salarul de baza din romania.
  13. Ok am sa prezint si eu un mic tutorial in care va arat cum arata un rig format din placile video si cum se face unu am publicat doar 2 poze pentru ca este destul de clar cum va arata acel rig... Acuma structura pe care puneti placile video este importanta sa fie una rezistenta sa reziste la 4-5 placi video. In poza 1 se vede cadru si o placa video instalata. Ok dupa ce montam placile video avem nevoie de o placa de baza/memorie ram/procesor/hdd ca la un pc normal si cel mai important avem nevoie de niste RISERE (prelungitoare pentru mufele pci-e) in poza 2 se vede foarte clar cum am instalat si placa de baza urmeaza sa posteze zilele ce urmeaza poze cu rigul in functiune.
×
×
  • Create New...