Jump to content

murder66

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by murder66

  1. @milianus eu cursurile nu le-am facut in Romania, ci in alta tara. Dar poti sa vezi pe net ca material pentru Cisco CCNA se gaseste, asa si pentru Linux, etc.. Dupa vezi in Romania unde se tin cursurile si vezi si tu ce reputatie au acei instructori sau scoala. Eu am facut la un colegiu privat aicea, care se numeste Elis College ---> http://www.elis.org/ .
  2. Eu am inceput cu programare visual basic, c++, java, etc dar nu mi-a placut. Dupa am facut web design, fac si acuma dar nu e ceea ce imi doream, asa ca am lasat facultatea si m-am apucat si am facut cursuri. Am facut Oracle Solaris 10, Linux lpi 101, Cisco CCNA si Vmware VSphere 6.0. Asa am descoperit ce imi place cu adevarat, adica partea networking si in plus, am si abilitati pentru lucruri trasversale care daca le ai este foarte bine. Acuma lucrez pentru o societate in strainatate si trebuie sa incep si facultatea din nou. Trebuie sa descoperi singur ceea ce iti place sa faci.
  3. Eu am dat lpi 101, si este destul de usor. Depinde de examenul care iti cade. Invata, si dupa cauti un vce pentru lpi 101 si te antrenezi.
×
×
  • Create New...