Jump to content

MoiseSebastian

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About MoiseSebastian

  • Birthday 12/13/1997

Converted

  • Location
    Constanta

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

MoiseSebastian's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Da, nu stiu ce este ala "trening" intr-o firma, nu stiu ce este stackoverflow, tu crezi ca toti ne-am nascut invatati ? Trebuie sa ma faci copil si sa ma iei "peste picior" ca intreb si vreau sa ma decumentez ? Mai degraba tu dai dovada de imaturitate, te crezi prea superior. Uiti si tu de unde ai plecat ? Era asa greu sa imi explici ? Mai bine taceai si inchideai pagina cu topicul meu, decat cu comentarii de genul tau mai bine fara. Iti multumesc, geniule. Am inteles, multumesc frumos.
  2. Iti multumesc, da, sunt genul de om care le zic pe fata, iar din cate am obsevat fara "papagal" mori de foame. Treaba ca dupa ce termini facultatea esti varza in practica am auzit-o si eu de multe ori si nu numai in acest domeniu.. De obicei asa se intampla, cam ce faci la facultate nu prea se potriveste cu ceea ce faci la locul de munca (practica), bineinteles cu exceptiile de rigoare. Normal ca nu ma astept sa primesc 20 de milioane din prima, dar, in cativa ani, 4-5 dupa ce capat ceva experineta si imi dau interesul pentru ceea ce fac, sa ma pot ridica la 35 de milioane ca si loc de munca stabil, ce mai fac eu pe langa, este altceva. Multumesc inca odata pentru ajutor. Crede-ma ca nu ma fac doar pentru bani, pur si simplu imi plac destul de mult unele "ramuri" din informatica. Spre exemplu, aseara, am stat pana la 4 dimineata doar ca sa invat in c++ cum sa fac un mic calculator care face impartiri, bineinteles nu copy - paste si gata, am stat sa imi bat capul si sa invat in mare cam ce rol au toate acele funtii pe care le folosesc. Cum adica "training", banuiesc ca este ca un fel de "master", dar cam ce inveti in plus ? Sau cat costa, cu ce te ajuta ? Este un fel de specializare intr-un anumit domeniu ? A intrat cu relatii, sau l-a dus capu' ? Si cum am spus mai sus nu voi da la IT pentru bani, dar ca in orice domeniu in care vei dori sa lucrezi, logic ca te intereseaza si salariul, chiar daca ti pentru tine sau nu, e firesc.. Ce este "stackoverflow" ?
  3. Imi cer cuze ca nu sunt la fel de destept ca tine in acest domeniu. Daca ai citit ce ai scris vei vedea ca te contrazici singur, dar ma rog, sa nu uitam ca eu sunt ala "prost" de aici. Spre binele tuturor, mai bine nu mai raspunde, decat sa ironizezi si sa faci pe desteptul. Iti multumesc frumos.
  4. Salut, am auzit foarte multe vorbe cum ar fi: "Dupa facultatea de informatica vei lucra pe un salariu de 15 mil timp de multi ani pana te vei ridica, asta doar daca nu esti un geniu." "Dupa facultate vei lua cel putin 25 mil fara experinenta" Si multe astfel de pareri de la diversi oameni. Din aceasta cauza "apelez" la voi, din cate am vazut pe aici, este ceva lumea ce stie foarte bine cum merge treaba cu ITul in Romania. Deci intrebarea este, dupa ce termin facultatea, pe ce salariu te poti angaja neavand experienta ? (in orasul tau)
×
×
  • Create New...