Jump to content

tur334vl

Active Members
  • Posts

    419
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Posts posted by tur334vl

  1. La ce pula mea postati raspunsuri de cacat ? Postezi pentru +1 sau cum ? Esti constient ca stiu si eu cel putin 10 site-uri de exchange nu ? Daca vroiam sa pierd banii, ma duceam acolo pe site-uri, prefer sa fac cu un roman de al meu un exchange safe, cinstitit si fara dureri de cap, decat sa platesc cat nu face. Incercati sa evitati posturile mele, voi astia posthunters.

    In primul rand ai grija la limbaj si in al doilea rand bai prietene am zis sa iti fiu de ajutor ! Eu nu te-am jignit si nu cred ca tu ai dreptul sa o faci ! Asa ca lasa dracu tupeul asta din fata calculatorului ca nu ma sperii !

  2. Salut am tot cautat pe net si nu am reusti sa gasesc cum sa face acest lucru prin VB.net ma dispera ca eu trebuie sa combin aceste 2 fisiere deoarece key3.db este cheia de criptare a si in login.json sunt user-ul si parola dar sunt criptatea !

    PS: Stiu ca pe net exista 1000000 de programe de genul asta dar nu am incredere sa imi decriptez parolele cu ele doar ca nu am chef sa aiba si alti o copie !

    Va multumesc anticipat !

  3. Si eu ma miram ce cacat e cu filmul de e in top 100 tpb :)) si filmul nu e aparut inca :)

    Misto leak :) ma gandesc cum naiba l-au scapat :-?

    :))) gandestete ca sunt americani si ce parole grele au si siguranta pe calculaotorul pe care au editat filmul aveau RDP sau ROOT access si nah unu care a dat in ei sa trezit cu filmul pe mana ce sa faca cu el 1

    Sau mai intamplat cazuri in care multi care lucreaza la editare sa il scoata pe net ;)

  4. Deci nu te inteleg ce feld e om poti sa fii dupa ce te-am ajutat atata sa vii sa spui "las-o asa" sau poate nu-ti mai aduci aminte? Vrei sa vin cu screenshot-urile?

    PS: Nici nu aveam de gand sa intind discutia asta, am zis doar ca idee, esti liber sa faci ce vrei, doar ca o sa stiu pe viitor ca sunt specimene pe care o sa ii ajuti si n-o sa dea 2 bani pe tine, ba mai mult, n-o sa recunoasca. Cu asta am incheiat.

    Ba tu ai citit ce am scris eu mai sus? Nu mai striga ca ii ai ajutat, bravo tie taci din gura si mergi pe burta !

    Nu ai cei 7 ani de acasa? Daca ajuti pe cineva il ajuti ca poti si ca vrei nu cu gandirea proasta ca il ajuta acuma sa imi ramana dator cand am nevoie de el ! TACI SI TINE IN TINE !!!

    ROG UN MODERATOR SA INCHIDA ACEST TOPIC, NU AI CE FACE CU ASEMENA OAMENI !

  5. Deci, sa clarificam lucrurile.

    O sa incep cu PM-urile dintre noi referitoare la site, in ordine cronoloiga:

    Pot sa confirme PM-urile si administratorii.

    1. Deci tu mi-ai dat tema aia si dupa aia spui ca de ce n-arata ca Man and a Van | Man with a Van | London - The Yellow Van Company. De ce mi-ai zis sa folosec atunci tema aia? Diferenta dintre tema care mi-ai dat-o tu, si tema care era pe site-ul ala, e diferenta de la cer la pamant, eu am crezut ca vrei sa lucrez dupa tema aia care mi-ai dat-o tu, mi se pare logic.

    2. Se poate vedea destul de clar ca ti-am cerut detalii, dar nu am primit mare lucru, doar logo, numele site-ului, detalii de contact, deci la ce te puteai sa te astepti din ce detalii mi-ai dat?

    3. E adevarat ca am fost foarte ocupat in perioada asta.

    4. Teapa? Nici in cel mai rau gand. Nici nu aveam de gand sa nu termin acest proiect, oricum, chiar si daca nu mai doreai sa colaborezi cu mine, iti puteam da banii cu prima ocazie, al fel cum pot face si acum. Nu am dat o teapa in viata mea.

    5. Tot pentru cei care cred ca sunt tepar si se indoiesc de mine, pot sa va spuna alti multi useri ca sunt de incredere, ca i-am ajutat pe gratis de multe ori, la fel cum a spus si @robertutzu. Nu stiu ce fel de oameni sunteti.

    OFF: Ma stii ca eu am ceva cu tine, cu toate ca facem parte din acelasi staff nu te suport!

    ON: dar cand te apuci frate de un proiect te dedici sa il termini ia tu un proiect de pe Freelancer si sa nu il termini la timp ca platesti penalizari si plus de asta primesti si un feedback negativ asa ca puteai sa ii spui la om frate stai 2 saptamani ca am problemele mele si nu pot dar dupa astea 2 saptamani ma apuc de proiect ! In primul rand nu se face asa ceva sa te apuci de munca si dupa sa nu mai zici nimic sa stai doar la telefon, toti avem frate probleme dar munca e munca plus ca ai luat si un avans de la plata ! Si daca ai ajutat pe cineva gratis nu cred ca e motiv sa spui pe cine ai ajutat puteai doar sa o spui la general, nu e frumos sa "strigi" ca ai ajutat pe cineva si eu am ajutat atatea persoane acuma sa ma apuc sa le insir nick-urile pe aici !? eu zic sa iti termini proiectul pe care il ai inceput si sa fiti amandoi multumiti !

  6. Stiti ca am pus un anunt acum aproape 2 saptamani ca am nevoie de cineva pt a-mi face un wordpress dupa un anume model.

    Din nefericire l-am ales pe GarryOne, i-am dat un model, i-am spus ca vreau exact acea structura, i-am dat tema si inca cateva detalii.

    Ce am primit de la el dupa 12 zile:

    http://garryone.com/manvansolutions_old/

    da fuck mate, asta faceam si singur in 60 min!

    Modelul era

    http://manvanlondon.co.uk 

    Am platit 45E avans si nu am zis nimic mai bine de o saptamana, vb doar la telefon. Cica treaba merge bine, avansam...

    Patetic.

    1. Ce vrei sa faci tu cu site-ul asta?

    2. Nu stiu cum ai gasit tu pe cel mai ratat moldovean sa iti faca ceva !

    3. Puteai sa cauti mai multe chesti pe net despre el sau sa intrebi pe chat un admin/moderator despre el !

    Si nu ai putut sa te plangi la un admistrator, trebuia sa-i faci post? daca are omul o explicatie destul de buna, si tu i-ai stricat imaginea?

    :)) nu strica nici o imagine face parte din staff-ul de la T-T doar ca a facut posturi in rest e bata iti spun eu sincer !

    ==============================

    @Sadiq Iti dau urmatorul sfat :

    Instaleaza tu tema Avada - v3.3.1 asta e pe siteul de la aia si restul rezolva si tu ! bani o sa ii vezi cand ajung eu gigi becali !

    Si sa nu te mai strofoci sa o cauti ai aici link cu versiunea nulled : http://www.techerhut.com/download-avada-v3-4-wordpress-theme-free-themeforest/

    Mai multe detalii aici :


    [+] Name: Avada - v3.3.1
    | Location: http://manvanlondon.co.uk/wp-content/themes/Avada/
    | Changelog: http://manvanlondon.co.uk/wp-content/themes/Avada/changelog.txt
    | Style URL: http://manvanlondon.co.uk/wp-content/themes/Avada/style.css
    | Theme Name: Avada
    | Theme URI: http://theme-fusion.com/avada/
    | Description: A business, portfolio and blog theme.
    | Author: ThemeFusion
    | Author URI: http://themeforest.net/user/ThemeFusion

  7. Salut,

    Exact cum am mentionat si mai sus sunt dispus sa cumpar un crypter fud cine imi face dovada ca are unul sa imi dea un mesaj privat !

    Din pacate momentan pot face plata DOAR PRIN:

    -Webmoney

    (deoarece sunt plecat din tara si contul de paypal blocat pe motiv ca il am accesat din alta tara si imi cer documentele personale pentru o noua verificare a indentitatii)

    Va multumesc anticipat !

  8. Hai noroc sunt haked, imi place sa ard prosti am o plangere penala (iau cu suspendare sunt sigur :)) )

    ma aflu pe rst de la inceputurile timpului in 2003 o ardeam pe IRC, sunt pus pe fapte mari dar si multa caterinca.

    Nu am iubita m-a parasit pentru un arab ce avea masina (eu am doar bicicleta da asta e...)

    ~ I NEED $

    Sincer iti spun fara nici un fel de suparare ia o carte citeste-o dupa care apucate de munca si vezi de viata ta, nu iti faci un renume cu o plangere penala. Doar poti sa dovedesti cat esti de copil ! Las-o mai moale si vezi de treaba ta si incearca sa te intelegi bine cu toti de aici si nu face pe desteptul ca te culca multi doar cu vorbe ;)

  9. Am zis ca L-AM TESTAT SI NU ARE NIMIC, schimba-ti dioptriile.

    CRED CA AI O PROBLEMA CU MEMORIA :

    L-am testat atent pe un VM, am folosit foarte multe versiuni anterioare, si nu are nicio activitate malware in spate. Folositi-l cu incredere.
  10. Ma daca si tu ai zis mai sus ca nu il ai testat la tine pe calculator cum drq sa am eu incredere?

    Si plus de asta nu cred ca ne cunoastem si usor cu limbajul la adresa mea ca eu cred ca tu esti cea ce vrei sa spui !

×
×
  • Create New...