Jump to content

tur334vl

Active Members
  • Posts

    419
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

tur334vl last won the day on October 20 2011

tur334vl had the most liked content!

Converted

  • Location
    0.0.1.0

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

tur334vl's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

30

Reputation

  1. @JIHAD multumesc pentru munca depusa e foarte ok facuta sursa si e misto ca ai postat direct sursa ca orice vrea sa il modifice dupa bunul plac ! La cat mai multe surse !
  2. In primul rand ai grija la limbaj si in al doilea rand bai prietene am zis sa iti fiu de ajutor ! Eu nu te-am jignit si nu cred ca tu ai dreptul sa o faci ! Asa ca lasa dracu tupeul asta din fata calculatorului ca nu ma sperii !
  3. Ba greu va e sa cautati pe site-ul lor exchanger https://perfectmoney.is/business-partners.html ia de aici si cumparati cat vrei !
  4. Nu am gasit nimic concret sau bun! De asta am postat anuntul poate gasesc pe cineva care are ceva mai privat si bun !
  5. Salut, Cumpar un scanner bun pentru rdp de preferat pe linux ! Multumesc !
  6. Salut, Caut un vanzator de RDP, cumpar doar de europa cantitatea zilnica variaza intre 10-20. Caut pe cineva serios. Plata prin paypal! Astept mesajele voastre !
  7. Salut am tot cautat pe net si nu am reusti sa gasesc cum sa face acest lucru prin VB.net ma dispera ca eu trebuie sa combin aceste 2 fisiere deoarece key3.db este cheia de criptare a si in login.json sunt user-ul si parola dar sunt criptatea ! PS: Stiu ca pe net exista 1000000 de programe de genul asta dar nu am incredere sa imi decriptez parolele cu ele doar ca nu am chef sa aiba si alti o copie ! Va multumesc anticipat !
  8. ) gandestete ca sunt americani si ce parole grele au si siguranta pe calculaotorul pe care au editat filmul aveau RDP sau ROOT access si nah unu care a dat in ei sa trezit cu filmul pe mana ce sa faca cu el 1 Sau mai intamplat cazuri in care multi care lucreaza la editare sa il scoata pe net
  9. Ba tu ai citit ce am scris eu mai sus? Nu mai striga ca ii ai ajutat, bravo tie taci din gura si mergi pe burta ! Nu ai cei 7 ani de acasa? Daca ajuti pe cineva il ajuti ca poti si ca vrei nu cu gandirea proasta ca il ajuta acuma sa imi ramana dator cand am nevoie de el ! TACI SI TINE IN TINE !!! ROG UN MODERATOR SA INCHIDA ACEST TOPIC, NU AI CE FACE CU ASEMENA OAMENI !
  10. OFF: Ma stii ca eu am ceva cu tine, cu toate ca facem parte din acelasi staff nu te suport! ON: dar cand te apuci frate de un proiect te dedici sa il termini ia tu un proiect de pe Freelancer si sa nu il termini la timp ca platesti penalizari si plus de asta primesti si un feedback negativ asa ca puteai sa ii spui la om frate stai 2 saptamani ca am problemele mele si nu pot dar dupa astea 2 saptamani ma apuc de proiect ! In primul rand nu se face asa ceva sa te apuci de munca si dupa sa nu mai zici nimic sa stai doar la telefon, toti avem frate probleme dar munca e munca plus ca ai luat si un avans de la plata ! Si daca ai ajutat pe cineva gratis nu cred ca e motiv sa spui pe cine ai ajutat puteai doar sa o spui la general, nu e frumos sa "strigi" ca ai ajutat pe cineva si eu am ajutat atatea persoane acuma sa ma apuc sa le insir nick-urile pe aici !? eu zic sa iti termini proiectul pe care il ai inceput si sa fiti amandoi multumiti !
  11. tur334vl

    RDP

    Depinde ce RDP e, poti face bani dupa unele doar ca iti trebuie cap si destui morcovi !
  12. 1. Ce vrei sa faci tu cu site-ul asta? 2. Nu stiu cum ai gasit tu pe cel mai ratat moldovean sa iti faca ceva ! 3. Puteai sa cauti mai multe chesti pe net despre el sau sa intrebi pe chat un admin/moderator despre el ! nu strica nici o imagine face parte din staff-ul de la T-T doar ca a facut posturi in rest e bata iti spun eu sincer ! ============================== @Sadiq Iti dau urmatorul sfat : Instaleaza tu tema Avada - v3.3.1 asta e pe siteul de la aia si restul rezolva si tu ! bani o sa ii vezi cand ajung eu gigi becali ! Si sa nu te mai strofoci sa o cauti ai aici link cu versiunea nulled : http://www.techerhut.com/download-avada-v3-4-wordpress-theme-free-themeforest/ Mai multe detalii aici : [+] Name: Avada - v3.3.1 | Location: http://manvanlondon.co.uk/wp-content/themes/Avada/ | Changelog: http://manvanlondon.co.uk/wp-content/themes/Avada/changelog.txt | Style URL: http://manvanlondon.co.uk/wp-content/themes/Avada/style.css | Theme Name: Avada | Theme URI: http://theme-fusion.com/avada/ | Description: A business, portfolio and blog theme. | Author: ThemeFusion | Author URI: http://themeforest.net/user/ThemeFusion
  13. Salut, Accepti plata prin webmoney? Vreau si eu niste conturi de facebook !
  14. Nu am cum sa fac asa ceva ca eu nu ma dau la fund ca tine pe via lazzaro ))
×
×
  • Create New...