Jump to content

TomescuMihail

Active Members
  • Posts

    87
  • Joined

  • Last visited

Converted

  • Biography
    Oltean
  • Occupation
    High School

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

TomescuMihail's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Invitatie trimisa! P.S Nu mai am invitatii
  2. In curand termin liceu si nu stiu pe ce sa ma axez.. Ma confrunt cu urmatoarea neclaritate: sa abordez sectia de Automatica si Calculatoare din cadrul politehnicii sau sectia de informatica la Universitatea din Bucuresti.. Pentru Automatica si Calculatoare imi trebuie fizica si matematica.. Sunt slab pregatit la fizica dar as putea lua materia de la inceput, avand la dispozitie in jur de un an pana la admitere. La universitate pot spune ca ar fii mai usor pentru mine insa dupa cate stiu automatica este cea mai buna facultate pentru IT.. Va rog puteti sa imi dati niste sfaturi? Ce sa fac? Multumesc (Imi cer scuze pentru greseli gramaticale)
  3. Va multumesc mult de tot! Multumesc ahead!
  4. Multumesc mult! E tema premade, sau ai facut tu tot? Arata super.. Raman dator!
  5. ... Am lucrat numai eu la el.. il facui azi, am maine chimie.. Restu sunt niste colegi cu note mai slabe.. Si am zis sa ii bag ca trebuie sa treaca.
  6. Aspectual.. Sa numai fie asa de simplu.. Nu ai nicio idee?
  7. Ahead imi dai si mie o mana de ajutor?
  8. Am terminat pagina web pentru scoala despre alcooli.. A iesit cam simplu. Doriti careva sa ma ajutati sa o complexez putin, sa ma ajutati sa fie putin mai "frumoasa",aspectoasa.. cu niste shade-uri poate un background pe tema.. Varog, uitati-va si dati un feedback. Multumesc! MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service sau GirlShare - Download Alcooli.rar
  9. Va multumesc! Kozy ultimu e super! Imi dai si mie PSD-u ? Terog
  10. Am nevoie de un banner. Fac un site educativ pentru chimie despre Alcooli. Puteti, care va pricepeti sa-mi faceti un banner cu ce va vine in cap intitulat "Alcooli".Sau ceva de genul cum fac cei de la GOOGLE pe search engine (inloc de O pun o imagine etc.). Daca nu se poate asa, orice e binevenit. Multumesc! P.S nu conteaza marimea, culoarea.. Voi mula situ' dupa banner. (sa nu fie cu width prea prea prea mare)
×
×
  • Create New...