Jump to content

alexandru_mandru

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by alexandru_mandru

  1. Mersi de aprecieri. Nu imi cunosteam adevarata valoarea. Acum totul e clar. Pentru calitatea ta de moderator: postul trebuia de mult inchis, contul meu blocat, dar va ca iti place sa te auzi "vorbind". In plus te-ai folosint de injurii la adresa membrilor incalcand regulamentul pe care ar trebui sa-l impui " Daca mai mancati cacat pe threadu asta, va banez. Toti pulifricii simt ca emit pareri pertinente. Mai mancati cacat in privat." Faptul ca imi permit sa-mi dau cu parerea este ceva normal (libertatea de exprimare). Nu cred ca am injurat, sau am spus minciuni, sau m-am luat de cineva. Cam asta lipseste RST -ului acum. Sa-si dea fiecare cu parerea despre orice prostie fara nici o retinere. Cand vei sti sa raspunzi la urmatoarele trei intrebari atunci vei intelege cine sunt: 1. Ce "pet" are aelius? 2. De cate ori i-a luat politia calculatorul lui "iepuras"? 3. Cat la suta din ce scria nemesis pe blogul lui este adevarat?
  2. Se cunoaste din atitudine ca te-au calcat pe acasa. Esti sigurul care s-a atacat pe aberatiile de aici. Ma mir ca esti moderator. Nu am vazut ca Andrei sau Nytro sau etc. sa sara muscati. Nu e primul post de genul asta si asta e farmecul forumului (doar cei cu musca pe caciula se simt atacati). Daca ai un pic de minte ai fi constient ca atat forumul (continut) cat si oamenii din spate sunt de interes pentru firma private si institutii publice asa ca e normal sa te caute si in cur. Asta s-a intampat si cand a fost oprit tot vechiul forum (A fost o oportunitate sa vada cine e in spatele fiecarui utilizator). Uitate ce a ajuns RST acum si compara-l cu cel de acum 5 ani sau mai mult. Accept orice ban si blocare de cont daca considerati ca parerea mea e deplasata.
  3. Sunt curios ce afaceri necurate face RST-ul si eu nu am fost implicat. Vreau si eu bani si sa ma caute mascatii. Sunt aici !!!
  4. Cineva de la Conti din Iasi care mereg la DEF? Da-ti un PM.mersi
×
×
  • Create New...