Jump to content

trxtxx

Active Members
  • Posts

    214
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

trxtxx last won the day on March 15 2012

trxtxx had the most liked content!

Converted

  • Location
    http://blackhatcracks.com

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

trxtxx's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

22

Reputation

  1. trxtxx

    Cumpăr LR

    sunt buni wm-center astia la sume mari...eu ma chinui sa gasesc pe cineva sa imi schimbe 140$ sau 240 care ii voi avea in cateva zile...si canci...la sumele astea nu iti convine:( se merita doar pt +1k sunt rapizi 1 zi si foarte seriosi. iar gold service asta iti cere cnp, serie de buletin, nu as schimba cu astia nici daca pt 150 usd mi-ar da 500 ( sau hai nici chiar asa:) )
  2. mai taci naibi din gura benny si joaca-te pe localhost. unde scrie ma ca face pe index ? sau esti mama omida de ghicesti in articole? si pe index si pe ne index pe orice ar face pretul pt PR 0 si PR1 este MULT prea mare. inca imi sustin parerea. tu fa un serviciu si dispari.
  3. interesant topicul dar prea scump ceri. mai ales pt alea PR 0 si PR1 ar trebuii sa oferi 100-200 pt banii aia. ce naibi pr 0 sunt pe toate gardurile. sau poate faci vreun .edu/gov sau ceva frumos care sa te bage imediat pe google. eu am link-urile mele in 5 min am aparut cu site nou indexat. ( pe care tot automat le fac ) in fine spor la vanzare
  4. bine ca ai postat scorpion. ce naibi. daca se preteaza la 5 euro la 50 sau alta combinatie cu el? e normal sa plece de aici sa numai faca nimik. sa se mute pe localhost:)
  5. ti-am dat like este foarte interesant. Multumesc pt site o sa ma inregistrez si eu. edit: sper ca sa si plateasca. oricum ei platesc doar la download. ar fi fost interesant sa plateasca si la premium ceva %, vad doar 5% pt referals dar bun si ala
  6. fa si o reclamatie la garda sau la protv sa fie noul miculfum macar cand devii vedeta te stie lumea poate il contacteaza pt diferite combinatii/tepe ce se pot da:)
  7. trxtxx

    Caut posteri....

    Dupa ce ca omu 100 foloseste ICQ am ramas foarte surprins ca foloseste si OTR pentru criptarea conversatiei Oricum pacat ca ofera prea putin dar in rest e ok pentru cine vrea sa incerce. Eu sunt mai lacom de fire:)
  8. firar al naibi sa fie am postat de 2 ori de la viteza exceptionala la ora asta:(
  9. pai in fine combinatia care o stiu eu o poti face fara sa platesti timp de 1 an. dupa care te pune sa platesti cat este domeniul. Tackle the Web with up to 5 new .COMs, $5.99 for the 1st year! $1.99 Domains* at GoDaddy.com Ambele oferte sunt limitate, am scos domeniul in 3.13 USD de la goddady dar ai voie 3 iar cu linkul de sus ai voie 5. cam la fel:) Cine doreste la prima oferta are voie 5 domenii sa adauge. la pretul ala.
  10. mafiotus ce legatura are cu ce zice omu ? pana si EU am jmk cum sa iti faci domeniu gratuit .com sigur are si el + ca le-am dat la vreo cativa pe privat link cu $2 domeniu pe an. deci ce zici tu aici ?
  11. trxtxx

    Caut posteri....

    te-ai ofensat 100 ? te doare mana sa scrii aici ce posteri ai nevoie ? Mare secretos esti nu ? Astept si eu si multi altii fara sa instalam la ICQ ca sa vorbim cu tine. Scrie frumusel aici ce ai nevoie, daca lumea poate sa faca te contacteaza.
  12. python mi s-a mai intamplat sa am prieteni/clienti care au uitat parola sau cineva le-a schimbat-o si a trebuit sa fac pasii aia ca sa recuperez. oricum daca vrea sa schimbe parola la cineva atunci nu cred ca si-a gasit locul. sau vrea sa apara la protv:) eu deobicei la clientii mei sau prieteni le zic ce sa faca si in plangerea de la politie + este la yahoo optiune sa vezi ultimele logari pe ce ip au fost facute. asa stii sigur intre ce ore ce si cum.
  13. simo pasii sunt astia 1. fa print screen la 2 acte cu poza. 2. cauta in yahoo support ai link unde sa le dai mesaj si le zici problema ta 3. in caz ca ai vreun prieten/familie caruia i-ai trimis mesaje de pe mailul acela sa faca print screen. 4. daca ai mailul adaugat in alte site-uri gen conturi de paypal. fb, banca, platesti ceva si iti vine confirmarea in mail acolo, fa print screen. maxim 48 de ore si ai mailul inapoi. in caz ca ai postat aici si vrei sa iei parola la cineva. MARSH!!!
×
×
  • Create New...