Jump to content

seneq

Members
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

seneq's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

14

Reputation

  1. Am incercat sa trimit pm pe userul tau Andrei si nu stiu daca merge , Poti sa-mi dai un mail sau altceva ?
  2. 3.45 Unele intrebari erau prea complicate.
  3. Cumpar 3 bilete la concertul Roger Waters : - pret maxim pe bilet 2 milioane - biletele sa fie in aceasi zona ( gazon a , gazon Daca topicul nu se incadreaza aici va rog sa-l mutati la offtopic.
  4. merge si search-ul ? Nu s-a gasit nimic! Incearca din nou cu alt sir de cautare.
  5. Postul este pentru un prieten care vrea sa isi cumpere un laptop de la emag ( cu placa video nvidia ). Il vrea in special pentru jocuri si m-a rugat sa ii gasesc cea mai buna configuratie disponibila. Eu consider ca pentru jocuri is bune consolele ( ps3 ,xbox , etc) si in rest pentru treaba ( office , navigare web , filme ,etc) e ok un ultrabook ( cu placa integrata hd 4000 sau mai nou hd 5200 iris pro "arhitectura haswell"). Ex: http://www.clevo.com.tw/en/products/prodinfo_2.asp?productid=472
  6. Salut. Daca ati avea 30 de milioane buget maxim pentru un leptop de gaming de pe situl emag care ar fi varianta voastra ? Singura conditie e sa aiba placa video nvidia. ( stiu ca ati ofera performanta mai buna ca nvida pentru acelasi pret ). Astept raspunsurile voastre.
  7. Poti sa joci c&c generals si zero hour sau Act of War direct action . Sunt destul de ok. Sau poti sa astepti sa apara beta pentru Generals 2 .. nu cred ca o sa aiba cerinte foarte mari ( poate iti merge la low / mediu settings ).
  8. Poti sa faci cu un raspberry pi : Turning the Raspberry Pi Into an FM Transmitter - Imperial College Robotics Society Wiki Iti trebuie doar placuta si o antena ( pt mai putin de 10 m patrati poti folosi un fir de 20 de cm ).
  9. Bellflower Bellflower (2011) - IMDb
  10. venind vb de tarani :
  11. Vreau si eu un cont daca se poate !
×
×
  • Create New...