Jump to content

nym3ny

Active Members
  • Posts

    81
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by nym3ny

  1. Se pare ca nu are snif sau mail, ms frumos pt scanner, il pastrez si eu il adaug la colectie.
  2. Salut da e valabil.scuze ca am raspuns asa greu.ai pm!
  3. Plata prin paypal sau card, da-mi add pe id: trafic.real

  4. Vand trafic web: vizitatori internationali, veniti prin google, targetati pe orice keyword-uri aveti nevoie. Beneficii: creste rank-ul in google si alexa, safe pentru conturile de adsense. Dezavantaje: nu toti vizitatorii dau click-uri pe site. Pachetul de start ar fi cam asa: 200 unici / zi timp de o luna la pretul de 5E / luna. Pot oferi pana la cateva zeci de mii de unici / zi pentru un pret corect.
  5. Mi-am aruncat un ochi peste cateva lucruri din cosul cu vechituri, singurul lucru valabil a ramas sa faci tot contentul sa fie de tip imagine, si sa mapezi poza: usemap="#map" si pe urma cu coordonate sa creezi mapa. Am testat pe firefox chrome si ie, e ok. Si in continuare vad ca merge <a href="mailto:mail@mail.com">mail</a> si in spam. Uite aici tirmite-ti in e-mail codul asta, ti l-am pus ca exemplu sa iti dai seama mai bine despre ce e vorba, si altii care vor sa il foloseasca de asemenea:
  6. La mine si daca dau show images tot nu ma lasa sa dau click pe link-uri, am testat pe firefox.
  7. Andrei in perioada asta pe 28 ar trebui sa plec din tara pentru 5 zile, nu stiu cum de asa s-a nimerit, dar daca numai plec la voi la defcamp am sa vin. oricum chiar daca nu vin eu o sa vina cineva din partea mea.
  8. si uite asa m-am mai ales cu inca un dosar penal...
  9. de ce? nu ma ascund! oricum intru de pe ip de acasa asa ca...
  10. vad ca s-a stins threadul... deci faza e pe bune, chiar exista ticket moca la defcamp eu am reusit sa fac rost de codul vip. nytro pacat ca tii cu dinamo. em, mi-a zis cineva sa te intreb daca altceva mai greu nu ai? ca sa va ambitionez putin uitati aici dovada la ticket cumparat cu cod promotionall: http://www.picz.ro/pictures/aa558c8eb70c361d7f45d688abeb0018.png
  11. Am citit tot threadul. Concluzii: Decat un singur lucru va zic. Nu merita sa faceti asa ceva, google are algoritmi foarte complecsi. O sa va dea banii pe zi daca acest individ va da clickuri, o sa vii afiseze la final de luna, dar pe data de 7 a lunii urmatoare cand afiseaza castigurile care vi le va trimite, o sa vedeti o mare scadere! Nu o sa va trimita banii care apar la veniturile estimate, pentru ca intre data de 1 si 7 a fiecarei luni sunt luate la re-verificat toate click-urile pe care le-ati primit. Din ce zice bruttus asta nu am inteles ca ar cere banii inainte de a trimite google plata. Daca asa face, e clar injositor. In afacerea asta, incredere ii dai decat celui care iti garanteaza ca nu vei avea contul suspendat, si care vrea banii dupa ce ai fost platit de google, sau in cel mai rau caz dupa data de 7 a fiecarei luni ca sa vezi exact veniturile finale pe care le vei primi. Ca sa intelegeti despre ce e vorba, bruttus probabil are niste RDP-uri ( remote desktop pc ). Intra pe fiecare si da click-uri la voi pe site, e mai convenabil pentru el sa faca si pentru altii nu decat pentru el, deoarece la o conectare da mai multe click-uri pe mai multe site-uri, nu decat pentru al lui. Acest lucru implica si riscuri majore pentru castigurile voastre, si asta se vede atunci cand google afiseaza veniturile finale ( adica pe data de 7 a fiecarei luni ).
  12. @taifu, iti spun de ce, mi-a cumparat cineva proiectul, am primit o oferta care la inceput am refuzat-o aproape la cateva zile dupa ce am postat arhiva si intentiile de a mai crea si alte arhive. Dar discutiile de pe forum si gandurile negative, ale userilor de a primi ceva gratuit care e mai bun decat ceea ce se gasea in momentul de fata pe internet, m-au facut sa ma razgandesc si in cele din urma am acceptat oferta de a vinde sursele la proiectele care le-am inceput, unele din ele neterminate in totalitate. LE: Pentru detalii vorbiti cu ihackyourmindandsoul id de y! messenger. Lui i-am vandut proiectele si l-am intrebat daca e ok sa postez adresa lui aici pe forum si a zis ca da.
  13. Avand in vedere ca arhiva nu este buna de nimic, decat strica rooturi si face conexiuni aiurea si numai exit 0, am decis sa o inchid pentru totdeauna. Topic closed.
  14. sa dai scan pe o clasa cu mai multe ipuri?
  15. e ff mult, nu stiu de ce ajunge asa urat loadul. Eu am testat de pe un i7 si mai mult de 1% nu ridica
×
×
  • Create New...