Jump to content

omie

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by omie

  1. Am facut deja asta.Eu intrebam daca am cum sa mai scot banii dupa paypalurile limitate din usa sau europa,au trecu 180 zile si am primit email ca pot sa fac withdraw,dar nu stiu cum.Am dat refund la toate platile de la un paypal de 200$ ca m-am enervat cand l-au limitat daca nu este alta posibilitate sa ii scot,dar refund la tot macar sa nu le ramana lor aveam peste 500$ in conturi limitate.
  2. Am primit email de la cei de la Paypal ca pot scoate banii din paypalurile limitate: Your account has been limited for more than 45 days. It will continue to be limited but you now have the ability to withdraw funds. You'll need to link a bank It's free to link a bank to PayPal, or you can request a check by mail for a fee. Am facut un cont de paypal verificat dupa cardul si numele unuia din parinti aici in Romania.Am dat request a check la adresa pe care o avea unul din paypalurile limitate,dar apare asa: Before you may withdraw funds by check, you must confirm a non-P.O.
  3. Multumesc @aa7670 pentru ca te-ai oferit sa ma ajuti,dar nu reusesc sa fac mai mult de 1k lunar,cel mai mult am facut $640 intr-o singura luna, dar acum cu scoala,cam in jur de 300-400 . Multumesc tuturor celor care ati raspuns,cred ca am sa astept pana la 18 ani,si sa fac un cont legal,nu vreau sa am probleme mai ales ca imi doresc sa lucrez ca freelancer in viitor si cred ca o sa am mare nevoie de paypal.
  4. Sal,de aproape un an fac versiuni mobile pentru diferite siteuri:restaurante,cluburi,persoane care vand sau cumpara dupa internet.La inceput ca sa mai invat le ofeream gratuit, ei sa plateasca doar hostul,iar acum le ofer o luna gratuit si daca le place sau au clienti,pot sa-mi dea bani.Dar majoritatea plateau inainte,rar care sa nu fie multumiti. Eu am 16 ani,nu am paypal,asa ca am facut mai multe paypaluri cu fakenamegenerator si am cumparat si vpn cu ip-uri statice pt fiecare paypal.La un moment dat,am transferat pe un paypal al unui prieten,dar iau limitat paypalul,si inca 3 paypaluri de a
×
×
  • Create New...