Jump to content

oldnavy1989

Members
 • Posts

  3
 • Joined

 • Last visited

Reputation

10 Good

About oldnavy1989

 • Rank
  Registered user
  Newbie
 • Birthday 12/25/1989

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sunt realmente impresionat. Sunteti o rusine pentru forumul asta! View image: Screenshot from 2015 12 20 15 18 55 View image: Screenshot from 2015 12 20 15 21 46 Sunt uimit, cine naiba sunt copii astia musculosi? Asa a ajuns forumul asta? Imi e greata!
 2. E vina mea,ca nu am schimbat adresa de mail,dar chiar nu m-am mai ocupat de astea, deloc. In fine, nu-mi sta in caracter sa fac chestii de genul. PS: https://www.facebook.com/cmed1337 Cine e copilasul asta asa periculos cu prieteni de 2m, si celalalt cu pula mare? Hoh, oricum, m-a facut sa rad.
 3. Ca sa lamurim problema, pentru ca mi s-au adus injurii pe facebook, de niste copilasi. Contul OLDNAVY este al meu, sunt din 2008 pe forum, am fost si pe forumul vechi, am rep power 8. NU am fraierit niciodata pe nimeni si nu am facut tranzactii ilicite. Pe 17 IUNIE 2014 am vandut contul de adsense toplita.ro@gmail.com pe care intamplator era si contul de rst, nu am mai intrat decat ocazional pe forum,pentru ca m-am ocupat de afaceri. IMI cer SCUZE Aerosol, pentru cele intamplate, dar nu am fost eu. Contul l-am vandut unui user rst, nu mai tin minte numele, dar contul paypal de pe care mi s-a facut plata este gureistefan@yahoo.com. Se poate cauta in market, am postat atunci ca e de vanzare contul, si mi se pare ca am scris acolo cui l-am dat. Solicit unui admin, sa imi stearga vechiul cont, oldnavy, sau daca se poate sa imi fie restituit, ar fi frumos. Scuzele mele.
×
×
 • Create New...