Jump to content

unk0wn

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by unk0wn

  1. eu am aplicat pentru afiliere la amazon si am fost respins ...in prima faza mi-a venit un email de confirmare id'u ...bla bla dupa aia imi vine un alt email si imi spune ca site'u meu nu este complet si continutul nu a putut fi verificat ..bla bla...intrebarea mea cum ar trebui sa arate un site ca sa fie acceptat de ei ce continut trebuie sa fie pe el.., as fi recunoscator daca cineva ar putea sa ma ajute cu asta...multumesc anticipat
  2. imi cere Item Purchase Code la el....in ce sens sunt crackuite ?
  3. "200 reinvestesti...si 100 mergi si te faci pula de beat ! " ai fost tare la asta :))))
  4. prima data ti-am vazut topicu' cu dropship in care mi-ai spus sa caut tutoriale despre wordpress+woocomerce , si din una alta imi apareau si tutoriale despre cum sa devi afiliat amazon bla bla...cred ca treaba asta mi se potriveste mai bine de inceput pana prind ideea cu dropship mai bine . imi plac discutiile pe care le deschizi pe site' , oarecum ma insipiri prin a face lucruri noi , pe care nu le-am incercat pana acum. multumesc , numai bine .
  5. Multumesc frumos , credeam ca o sa primesc un raspuns ironic...:D , numa bine , spor la bani !!!
  6. de cateva zile tot stau pe ganduri sa fac sa nu fac ...sunt prea incepator ca sa spun asa pentru a incepe treaba asta. Am o nelamurire sau 2 inca , deci tu faci site 'magazinu' ..cand cineva cumpara ceva de la tine gen un telefon , tie iti intra banii in cont , de unde stii de la cine si ce a comandat , nu stiu cum functioneaza 'un magazin online' , toate datele respectivului cum ar fi numaru de card si toate astea , raman stocate in baza de date a site'ului , daca se afla un destept sa iti 'sparga' siteu' ? Trebuie sa ai un site foarte bine securizat ma gadesc.
  7. Un tutorial de pe udemy.com pentru ce-i incepatori , e gratuit. Dupa cum puteti vedea este vorba despre cum sa iti setezi hostu si sa iti instalezi wordpress . (imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie , e primul post sper sa nu fie si ultimu' ) . Numa' bine tuturor. Web Hosting Set Up and WordPress Installation For Beginners
  8. chiar completeaza cateva intrebari pe care le aveam despre acest subiect..Multumesc . apropo am salvat vechiu' topic pe tema asta , mi se parea interesant si l-am salvat intr-un notepad.
  9. @M2G eiii ..mai multe informatii , cred ca sunt suficiente cate sunt ..nu sper sa gasesc nimic..pur si simplu mi se pare un site ok , adica decat sa ma uit la tv la emisiuni , sau sa intru pe facebook ( pe care nu il am) , prefer sa intru pe site'u asta sa citesc una alta...cunostintele mele in domeniu IT sunt aproape 0 (html si css , lucrurile de baza ) , nu mi-e rusine sa spun dar nici nu ma laud....incerc sa invat si eu ceva de la voi din ceea ce se poasteaza aici . @.Breacker sunt schimbari bune , sunt sigur ca sa muncit mult la asta si apreciez munca asta , am avut ocazia sa vad de cateva ori pe cineva care muncea la un proiect destul de complicat...:).. numa' bine , va apreciez.
  10. Salutare tuturor , inainte de toate as vrea sa laud schimbarea la site ...:D e foarte buna , ma numesc .........am 26 de ani . de vre-o 1 luna de zile intru aproape zilnic pe site , mi se pare foarte educational din unele puncte de vedere , m-am inregistrat acum pentru a invata de la cei priceputi , nu o sa postez aiurea sau fara rost ,nici nu o sa deranjez in privat persoane , prefer sa "invat sa vorbesc" prima data si dupa aia sa mai apar cu cate un post daca o fi sau cu cate un comment. Numa' bine tuturor , pace.
×
×
  • Create New...