Jump to content

Dieliric

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Dieliric's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. La multi ani va urez si eu si sa aveti grija cum consumati bergenbeer-ul ala .
  2. Dieliric

    "True Love"

    ^ cum se face ca ai o asa amre dreptate . Legat de asta la inceput nu este dragoste ci atractie iar dragostea vine pe parcurs, acolo unde este cazul deoarece nu toti sunt binecuvantati cu asta .
  3. Pentru modemurile speedtouch nu este nimic, am incercat si nu mi-a mers .
  4. Am o mica problema. La facultate am descoperit ca am mai multe retele tip wireless care sunt foarte usor de spart, stiu user de login a trei persoane dar ceea ce nu stiu/nu am inteles este faptul ca am sau nu nevoie de adaptor wireless usb, am vazut multe tutoriale care vorbeau despre asa ceva si foloseau laptopuri ca si mine. Am wireless la laptop si din cauza asta ceva m-i se pare cam ciudat. Ma ajuta cineva .
  5. Am vazut niste configuratii interesante pe aici, sincer la unele chiar nu ma asteptam, hai sa o bag si pe a mea. Asus X50N series AMD Turion64 x2 1.8 GHz HDD Seagate 180 Gb Placa video Nvidia GeForce 7000M 512 Mb RAm 2 gb Si restul porcarii
  6. Nu vreau "sa ling in cur pe nimeni" :mad: nu sunt genul si am cunostiinte legate de securitate, momentan sunt cam putine din cate zic eu dar asta nu conteaza, pentru asta ma aflu aici .
  7. Salut tutror! Ma numesc Madalin dar toti imi spun Sisu, nu vreau sa zic dece momentan . Mai multe despre mine nu prea stiu ce sa spun, sunt student in anul IV la Universitatea Gh Asachi din Iasi, nu mai dau si numele facultatii si profilului pentru ca nu are nici o legatura cu ceea ce se intampla pe aici si pe deasupra e cam lung dar mai scurt decat bolboroseala mea de aici. Pentru ca nu vad nici o categorie de genul de unde ai auzit de forum, cum ai dat de noi etc o sa spun ca am mai trecut pe aici din cand in cand ca vizitator dar astazi a fost ziua cea mare in care am decis sa imi fac si eu un cont aici, am zis dece nu doar nu am nimic de pierdut, deci am ajuns dupa ce mi-am amintit de hackpedia ca uitasem putin de forum si am vazut un tutorial de-al lui nytro si la semnatura am vazut ceva ce mi-a amintit de forum, so google search and here i am. Cred ca am sa termin palavrageala aici nu de alta dar poate aveti ceva mai bun de facut decat sa cititi un post neinteresant. Ps. Din cate am vazut sigur o sa imi placa sa raman aici
×
×
  • Create New...