Jump to content

worm128

Members
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by worm128

  1. Nu am apucat sa ii dau nimic pentru ca am luat ban.

    Am ban din 28 cred,cineva incerca sa ma futa si imi insceneaza rahaturi,e cineva din gasca lui Reckon,cu el m-am certat rau in ultmul timp.

    @aa7670

  2. Pentru atat nu ai ce sa patesti,poti sa iei maxim o amenda.Dar pentru atat nu se ridica nimic.Sigur a mai fost ceva acolo.

     

    FOLOSITI IN PULA MEA PROXY,VPN,SOCKS5 SAU CE PULA LU HRISTOS PUTETI,CAND VA FACETI CONT FOLOSITI DATE FALSE.

     

    IDIOTILOR

  3. 2 minutes ago, unic said:

    Am contactat firma unde am hostingul si mi-au confirmat lucrul asta, am pierdut si fisiere de pe host din cauza lor, hardul unde era gazduit site meu a fost ridicat de politie pentru o ancheta

    Si crezi ca ii doare gura sa vorbeasca,pot spune ce vor ei,nu stii ce e in spatele povestii.

  4. Nu stiu cat e de real,dar si eu mai trimiteam mail-uri de genu la clienti cand nu mai aveam loc pe dedicat si nu aveam chef sa investesc cateva sute de euro pentru niste clienti care au site-uri si care nu prea produc cine stie ce,Asa ca stergeam tot si ii anuntam ca dedicatul a fost inchis pentru o investigatie a politiei.

     

    Autoriatile pun sechestru pe tot,nu doar pe hdd.

    L.E: Poti sa imi dai pm cu numele firmei?

    • Upvote 1
  5. 3 minutes ago, johnndoee said:

    worm128, am facut acest 'proiect' pentru mine in trecut si de nu l-as fi facut 50$ mi se pare mult oricum pentru o chestie atat de simpla. Daca nu rupi google/stackoverflow.com la fiecare linie e munca de 5-10minute in Python. Nu a fost intentia mea, probabil nu estimez eu bine 'valoarea'.

    Nu conteaza cat lucrezi tu,conteaza sa castigi cat mai mult ,sunt aplicatii foarte simple vandute pe sute de dolari.Vezi aplicatile gen:"shutdown timer" 

    Un exemplu: http://www.aquariussoft.com/buy/pc-shutdown.aspx

  6. 20 minutes ago, johnndoee said:

    Cantitatea mare de DNS Requests probabil necesita si folosirea mai multor servere de DNS, iar pentru o cantitate atat de mare probabil e necesar si multithreading sa nu stai langa script 2 zile pana termina. In cei 50$ iti fac tot ce trebuie. PM

    De ce futi piata pentru 50$? Mai putin de 100$ nu merita.Mancamiati curu de indieni.

×
×
  • Create New...