Jump to content

worm128

Members
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About worm128

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Si imi bag pula in familia ta si in referalul tau.Sper sa faci cancer.
 2. 50$ si te rezolv eu.
 3. worm128

  Angajări

  502 Bad Gateway nginx SUJEMARATI SA MA SUJETI.
 4. Nu inteleg de ce INCA mai puneti botu la toate rahaturile care apar in presa,cum am mai zis,presa manaca cacat,nu reflecta realitatea.OI PROASTE.
 5. daca o aduci pe mata sa ii dam o muie,iti facem hack pentru ce vrei tu.
 6. te ajutam cu 2 spitze in cur.Vrei?
 7. presa mananca cacat cu lopata,inca nu ati invatat?
 8. Sa nu mai deschid alt topic,am nevoie de urmatoarea carte: Opere Esentiale, vol. 8 - Nevroza la copil: Micul Hans si Omul cu lupi,sunt dispus sa platesc,doar pana acum nu am gasit un magazin online care accepta btc si sa aiba cartea pe stoc.
 9. Sa va bag pula in gura de fomisti,abea asteptati sa greseasca omu sa profitati.LUATI MUIE.In cel mai bun caz o sa primiti produsul la pretul normal.
 10. Asa se ajunge sus oriunde in lume,nimeni nu te avanseaza daca nu te dai bine pe langa el.WakeUp YOU DUMBASS,viata nu e corecta.
 11. worm128

  Help

  Nu i-am dat nimic.Nu am vandut vps-uri pe rst,dedicate sau orice related.Stiu ca pe aici se umbla cu rahaturi de scan si de aia am evitat.
 12. worm128

  Help

  Nu am apucat sa ii dau nimic pentru ca am luat ban. Am ban din 28 cred,cineva incerca sa ma futa si imi insceneaza rahaturi,e cineva din gasca lui Reckon,cu el m-am certat rau in ultmul timp. @aa7670
 13. Pentru atat nu ai ce sa patesti,poti sa iei maxim o amenda.Dar pentru atat nu se ridica nimic.Sigur a mai fost ceva acolo. FOLOSITI IN PULA MEA PROXY,VPN,SOCKS5 SAU CE PULA LU HRISTOS PUTETI,CAND VA FACETI CONT FOLOSITI DATE FALSE. IDIOTILOR
 14. Si crezi ca ii doare gura sa vorbeasca,pot spune ce vor ei,nu stii ce e in spatele povestii.
 15. Nu stiu cat e de real,dar si eu mai trimiteam mail-uri de genu la clienti cand nu mai aveam loc pe dedicat si nu aveam chef sa investesc cateva sute de euro pentru niste clienti care au site-uri si care nu prea produc cine stie ce,Asa ca stergeam tot si ii anuntam ca dedicatul a fost inchis pentru o investigatie a politiei. Autoriatile pun sechestru pe tot,nu doar pe hdd. L.E: Poti sa imi dai pm cu numele firmei?
×
×
 • Create New...