Jump to content

unic

Active Members
 • Posts

  317
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

unic's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

 1. Salutare baieti, imi puteti recomanda o carte in format tiparit despre telekinezie, pentru incepatori. ma fascineaza acest domeniu
 2. @scilix @Usr6 @Pintilei @u0m3 @sandu69 @rajix Ma puteti ajuta va rog cu un script micut ?
 3. Imi puteti recomanda site-uri care ofera cursuri contra cost pe domeniul IT, Programare, Dezvoltare personala, care ofera si o diploma la terminarea cursului
 4. Multumesc mult baieti, am rezolvat problema cu acetona
 5. Recent am vopsit bara de la masina si a sarit vopsea si pe alte elemente ale masini, plastic, far, etc am fost la spalatorie auto si baiatu de acolo mi-a cerut o gramada de bani sa imi stearga vopseaua si mi-a aratat ca se poate sterge, a luat o carpa si a pus o solutie si vopseaua sa sters, aveti idee ce solutie a folosit ? (cu diluant si benzina am incercat si nu merge)
 6. Sunt interesat sa invat lucruri noi si daca se poate sa obtin si o calificare in domeniu, stiti ceva site-uri care ofera cursuri gratuite sau contra cost si atunci cand termin cursul sa imi acorde o diploma/certificat de calificare, poate sa fie orice domeniu gen programare/depanare pc, dezvoltare personala, afaceri, marketing etc
 7. Imi puteti recomanda un exchanger bun sa schimb Perfectmoney in Payoneer ??
 8. Am gasit pe net 2 site-uri care au carduri perfecmoney si anume: http://www.raxcard.com/order/ https://www.exkash.com/pm-card/ Intrebarea este: Are cineva card perfectmoney ? Site-urile respective sunt de incredere sau fake ?
 9. Da mai am emailuri

  1. eliz77h

   eliz77h

   astept sa ma contactezi pe jabber

  2. Technetium

   Technetium

   @unic Si? Tepe mai dai? Vezi ca va potriviti. Tapiti-va intre voi :))

 10. Alte site-uri pentru a scoate banii din contul de btc pe card, ce imi recomandati ? ( Nu vreau paypal sau banca/WU ).
 11. Doar visa ? Cele mastercard nu ?
 12. Am cont pe site-ul spectrocoin detin si card la ei si azi am vazut ca functia de incarcare a cardului este dezactivata, de ce ? Mai are cineva aceasta problema ?
 13. daca mai ai nevoie lasa-mi o adresa de jabber sa vorbim
 14. Daca mai ai nevoie lasa-mi o adresa de jabber sa vorbim
 15. De ceva vreme caut un sponsor pentru a sponsoriza o sala de sport, de box si pentru niste copii foarte talentati. Aveti idee de niste sponsori care pot ajuta niste copii talentati sa ajunga mai departe ??
×
×
 • Create New...