Jump to content

unic

Active Members
  • Posts

    317
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

unic's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

  1. Salutare baieti, imi puteti recomanda o carte in format tiparit despre telekinezie, pentru incepatori. ma fascineaza acest domeniu
  2. @scilix @Usr6 @Pintilei @u0m3 @sandu69 @rajix Ma puteti ajuta va rog cu un script micut ?
  3. Imi puteti recomanda site-uri care ofera cursuri contra cost pe domeniul IT, Programare, Dezvoltare personala, care ofera si o diploma la terminarea cursului
  4. Multumesc mult baieti, am rezolvat problema cu acetona
  5. Recent am vopsit bara de la masina si a sarit vopsea si pe alte elemente ale masini, plastic, far, etc am fost la spalatorie auto si baiatu de acolo mi-a cerut o gramada de bani sa imi stearga vopseaua si mi-a aratat ca se poate sterge, a luat o carpa si a pus o solutie si vopseaua sa sters, aveti idee ce solutie a folosit ? (cu diluant si benzina am incercat si nu merge)
  6. Sunt interesat sa invat lucruri noi si daca se poate sa obtin si o calificare in domeniu, stiti ceva site-uri care ofera cursuri gratuite sau contra cost si atunci cand termin cursul sa imi acorde o diploma/certificat de calificare, poate sa fie orice domeniu gen programare/depanare pc, dezvoltare personala, afaceri, marketing etc
  7. Imi puteti recomanda un exchanger bun sa schimb Perfectmoney in Payoneer ??
  8. Am gasit pe net 2 site-uri care au carduri perfecmoney si anume: http://www.raxcard.com/order/ https://www.exkash.com/pm-card/ Intrebarea este: Are cineva card perfectmoney ? Site-urile respective sunt de incredere sau fake ?
  9. Da mai am emailuri

    1. eliz77h

      eliz77h

      astept sa ma contactezi pe jabber

    2. Technetium

      Technetium

      @unic Si? Tepe mai dai? Vezi ca va potriviti. Tapiti-va intre voi :))

  10. Alte site-uri pentru a scoate banii din contul de btc pe card, ce imi recomandati ? ( Nu vreau paypal sau banca/WU ).
  11. Doar visa ? Cele mastercard nu ?
  12. Am cont pe site-ul spectrocoin detin si card la ei si azi am vazut ca functia de incarcare a cardului este dezactivata, de ce ? Mai are cineva aceasta problema ?
  13. daca mai ai nevoie lasa-mi o adresa de jabber sa vorbim
  14. Daca mai ai nevoie lasa-mi o adresa de jabber sa vorbim
  15. De ceva vreme caut un sponsor pentru a sponsoriza o sala de sport, de box si pentru niste copii foarte talentati. Aveti idee de niste sponsori care pot ajuta niste copii talentati sa ajunga mai departe ??
×
×
  • Create New...