Jump to content

unic

Active Members
 • Content Count

  311
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

4 Followers

About unic

 • Rank
  Registered user

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @scilix @Usr6 @Pintilei @u0m3 @sandu69 @rajix Ma puteti ajuta va rog cu un script micut ?
 2. Imi puteti recomanda site-uri care ofera cursuri contra cost pe domeniul IT, Programare, Dezvoltare personala, care ofera si o diploma la terminarea cursului
 3. Multumesc mult baieti, am rezolvat problema cu acetona
 4. Recent am vopsit bara de la masina si a sarit vopsea si pe alte elemente ale masini, plastic, far, etc am fost la spalatorie auto si baiatu de acolo mi-a cerut o gramada de bani sa imi stearga vopseaua si mi-a aratat ca se poate sterge, a luat o carpa si a pus o solutie si vopseaua sa sters, aveti idee ce solutie a folosit ? (cu diluant si benzina am incercat si nu merge)
 5. Sunt interesat sa invat lucruri noi si daca se poate sa obtin si o calificare in domeniu, stiti ceva site-uri care ofera cursuri gratuite sau contra cost si atunci cand termin cursul sa imi acorde o diploma/certificat de calificare, poate sa fie orice domeniu gen programare/depanare pc, dezvoltare personala, afaceri, marketing etc
 6. Imi puteti recomanda un exchanger bun sa schimb Perfectmoney in Payoneer ??
 7. unic

  Card PerfectMoney

  Am gasit pe net 2 site-uri care au carduri perfecmoney si anume: http://www.raxcard.com/order/ https://www.exkash.com/pm-card/ Intrebarea este: Are cineva card perfectmoney ? Site-urile respective sunt de incredere sau fake ?
 8. Da mai am emailuri

  1. eliz77h

   eliz77h

   astept sa ma contactezi pe jabber

  2. Technetium

   Technetium

   @unic Si? Tepe mai dai? Vezi ca va potriviti. Tapiti-va intre voi :))

 9. Alte site-uri pentru a scoate banii din contul de btc pe card, ce imi recomandati ? ( Nu vreau paypal sau banca/WU ).
 10. Doar visa ? Cele mastercard nu ?
 11. Am cont pe site-ul spectrocoin detin si card la ei si azi am vazut ca functia de incarcare a cardului este dezactivata, de ce ? Mai are cineva aceasta problema ?
 12. daca mai ai nevoie lasa-mi o adresa de jabber sa vorbim
 13. Daca mai ai nevoie lasa-mi o adresa de jabber sa vorbim
 14. De ceva vreme caut un sponsor pentru a sponsoriza o sala de sport, de box si pentru niste copii foarte talentati. Aveti idee de niste sponsori care pot ajuta niste copii talentati sa ajunga mai departe ??
 15. Daca ai nevoie de emailuri de romania contacteaza-ma ! Plata Bitcoin sau perfectmoney
×
×
 • Create New...