Jump to content

Technetium

Active Members
 • Content count

  253
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Technetium last won the day on August 7

Technetium had the most liked content!

Community Reputation

103 Excellent

1 Follower

About Technetium

 • Rank
  Active Member

Contact Methods

 • Jabber
  in private

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

1270 profile views
 1. Content Writer

  isi au rostul asemenea cuvinte Un cuvant, doua, adica mai multe, plural, subiect-predicat, acord, alea, alea, limba materna ca suntem content writer-i. I'm out. Voi cautati sa faceti business pe un forum de securitate online, mai da-va-n kkt cu pseudo firma voastra. Ca tu ai venit la noi, nu noi la tine.
 2. Content Writer

  A fost greu? Dar sperati sa prindeti niste amarati pe care sa-i mulgeti, daca aia accepta 50 de centi, restul iti intra la tescherea nu? Factura oferiti?
 3. Content Writer

  http://www.roforum.net/search/2316136/ Attention whore, bad for business Nu este nimic discutabil in privat, cand cauti ceva si postezi un anunt, scrii si bugetul de care dispui, pentru a evita pierderea de timp inutila a ambelor parti. Si eu vand rosii, dar pretul nu-l expun la taraba, il fac asa dupa om. Astea se intampla in targuri pe unde misuna ciuganii. Esti ciugan? Spune ca vrei cu 50 de centi/1 dolar per articol, sunt flamanzi o gramada aici pe forum (fara suparare baieti). Numai oameni de afaceri! @Thira Dc nu ti le scrii singur. Vad ca asa ai postat acolo Ma ofer eu , 40 lei zi , 10-20 articole , ma bag !
 4. GroundZer0 onion forum

  Nu stie nimeni?
 5. Awesome Penetration Testing

  You have Like, Thanks, Upvote and Downvote buttons (The white heart with gray background at the bottom right of the screen of every forum post). Please start using them and don't be a post hunter.
 6. Intrebare ascultare telefon

  Unul dintre putinii oameni ok de pe forum, respectul meu! Pacat ca nu ai tangenta cu pasiunea noastra si cu forumul. Sunt dispus sa te ajut, dar iti trebuie acces direct la telefon pentru cel putin jumatate de ora sa putem instala ce trebuie si sa facem un test, doua. N-am nevoie de bani sau alte foloase materiale. Te salut!
 7. http://clubsportiv-vointa-sm.ro/ Ai de pula me! Vine Ninja300 Hacker peste noi. Alex Allexinno :))))))) mor Proasta generatie, prea proasta. Astia o sa-mi plateasca mie pensia?
 8. Salut

  Ahaha, urat! @Vanguard Bine ai venit si spor la invatat!
 9. fara titlu

  Poti sa pui sursa mesajului? View message source sau view raw message? Poti folosi functia Code de pe forum si alegi plain text. Mersi.
 10. Ajutor email Advert (Newsletter)

  Amazon SES, AWeber, SendGrid, Campaign Monitor, SendinBlue, GetResponse, Elastic Email, Moosend, Mad Mimi, Mailjet, SparkPost, dotmailer...sunt multe servicii. Daca e ceva mai naspa n-aii nici o sansa cu MailChimp, au Abaca custom in spate, te ginesc imediat.
 11. creare cont facebook

  Pui mana si inveti si iti faci scripturi si automatizezi totul. Daca nu, dai din degetele ca nu-ti cad. Folosesti temp mail, de acolo a aparut problema. Crezi ca ti-am zis de idiot sa faci Gmail/YMail?? Daca nu-ti convine, plateste o persoana de aici de pe forum. Sunt multi baieti seriosi. Exista aparatura in care poti introduce mai multe simuri.
 12. WiFi Bruteforcer - Fsecurify

  android.permission.ACCESS_WIFI_STATE android.permission.CHANGE_WIFI_STATE android.permission.ACCESS_NETWORK_STATE android.permission.ACCESS_COARSE_LOCATION
 13. WiFi Bruteforcer - Fsecurify

  Am citit, am zis sa-l testez, dar am intrat pe git am vazut ca pe asta il cheama Faizan Ahmad si e din Pakistan, pe urma am intrat pe fsecurify.com si poftim: http://fsecurify.com/cgi-sys/suspendedpage.cgi Asta cu fsecurify e ca paypai la paypal...fsecurity. Sa-l futa sfintii si sfantu Petru sa se uite, cu tool-urile si cu firma lui de insecuritate. No hate @Fi8sVrs @restul sper sa nu va suparati pe mine pentru ceea ce am scris chiar daca va regasiti in fizicul demn de invidiat al acestui Fulbrighter.
 14. creare cont facebook

  Cumperi cateva cartele, faci cate un cont de Yahoo/GMail, apoi iti faci Facebook-uri. La Facebook folosesti alt browser si alt ip pentru fiecare cont. Pozele le iei de pe DC++/ODC ca-si share-uiesc prostanii si copiiile dupa buletin. Solutii sunt si pentru automatizare, dar la cum ai pus problema tu o sa faci lucrurile manual. edit1: Poti face mai multe conturi de Yahoo/Gmail pe un sim de pe acelasi ip.
×