Jump to content

Technetium

Active Members
 • Content count

  507
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Technetium last won the day on February 3

Technetium had the most liked content!

Community Reputation

197 Excellent

2 Followers

About Technetium

 • Rank
  Active Member

Contact Methods

 • Jabber
  in private

Profile Information

 • Gender
 • Location
  Retired by Nytro
 1. Este legala clonarea unui site?

  Da, in plm! Daca stii programare sau web design, angajeaza-te! Ionel mereu o sa colaboreze pentru o sentinta mai usoara, daca sunt date care sa duca la tine, da , ntri si tu in cacat. E indeajuns o plata de la el catre tine, conversatii... Daca aia sunt mai multi, adica un grup e si mai nasol pentru tine. Si de obicei lucreaza in haita si li se pare ca le stiu pe toate si ca sunt de neatins pentru ca s-au mutat in UK, Spania, Italia, Germania. Ei stiu sa faca bani si restul care muncesc sunt fraieri, slugi. Ca spargi locuinte sau furi prin intermediul internetului, tot un hot ordinar si infect esti.
 2. git flow anonim

  Deci incepator pe github, dar ai 4 aplaudaci care lucreaza pentru tine? Pune mana si invata si nu mai aduce toate idioteniile si cacaturile aici. Plm, nu suntem UNICEF! Hotu' striga hotu'!
 3. Condamnare

  De apreciat ca ai avut taria si stapanirea de sine sa te poti izola si detasa. Era un simplu sfat pe care i l-am dat, oamenii ca tine sunt cazuri singulare.
 4. Condamnare

  Tu ce ai facut? Iti bagai degetele in urechi?
 5. Condamnare

  Omu' e deja la cusca, acolo n-au net, nici telefoane mobile sau laptopuri. Sa ramana aici pentru posteritate, de la lume adunate. Nu spala hainele altora, nu face nimic in locul altcuiva. O sa fii considerat fraier, luat mereu peste picior si marginalizat. Nu-ti arata slabiciunile si sensibilitatile. Nu te baza pe nimeni in afara de tine si familie Cand promiti ceva, nu-ti incalca cuvantul dat. Stai in banca ta, nu fi cu nasul pe sus si incearca sa lasi cat mai putin de la tine. Respecta regulile camerei. Nu intra in conflicte, sunt multi nedusi la biserica cu nervii intinsi la maxim. Nu trebuie sa demonstrezi ceva celor din jur. Daca dai curs certurilor o sa ai probleme la comisie. E valabil si pentru telefoanele mobile. Asta este privarea de libertate si interzicerea unor drepturi; cand intelegi si accepti asta o sa-ti fie mai usoara sederea acolo. Nu fi sifon, nici catre cadre, nici catre alti colegi (o sa auzi tot felul de povesti si barfe, ca x e fraier, ca y nu stiu ce face). Gaborii seara pleaca acasa, n-o sa doarma cu tine in celula. Implica-te in toate activitatile organizate in cadrul penitenciarului, munceste daca ti se ofera munca. Asculta-i pe cei din jur si invata, invata din greselile si povestile lor. De la fiecare ai cate ceva de invatat. Citeste mult, fa sport mult, consuma lichide multe. (4-6 L) Fa exercitii pentru mobilitatea articulatiilor. La sala o sa poti merge de de 1-2 ori pe saptamana. Nu-ti rupe spatele cu greutati mari cum fac gorilele alea fara creier pe acolo. Cazurile de viol sunt rare, mai ales la regim deschis. Cum am mai spus si in trecut, prea multi pulifrici pe aici, cu prea multe filme in cap, cu batai si sapunuri. Toti isi vad interesul si majoritatea cauta sa faca orice sa iasa cat mai repede de acolo. Daca te bati, te poate muta la regim semi-deschis sau inchis, in cazuri mai nasoale pot considera ca nu te-ai reabilitat si mai stai pe acolo. MUIE ASTORA CU SAPUNU' !
 6. Help for me ? Password decyrpt ?

  Darius InterfataGrafica 97
 7. Am curatat laptopu și..

  Exact ce ziceam! Plm de profesori!
 8. Am curatat laptopu și..

  Mesteri mari, calfe si zidari. Cu surubelnita faci tot, unde vezi ca nu merge ceva, fortezi putin ca nu se intampla nimic. Asamblezi, dezasamblezi - lucru manual. Unde plm gasiti ma toate pozele si gif-urile astea
 9. Help for me ? Password decyrpt ?

  :))))))))))))
 10. Help for me ? Password decyrpt ?

  :)))))))))))))))))
 11. Help for me ? Password decyrpt ?

  :)))))))))))))) asta vrea sa ma faca sa mor dreacu de ras
 12. Help for me ? Password decyrpt ?

  Deci stai asa! Cum?!
 13. ANAF CONTROL

  Eu sunt doar un umil platitor de taxe, imi dau si eu cu parerea cum face tot romanul.
×