Jump to content

smoker48

Members
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by smoker48

  1. Salutari! Am nevoie de un pic de ajutor in legatura un echipament care are la baza linux(busyBox). Concret, incerc sa schimb parola la Root, care este default, ceea ce ma incurca foarte mult pentru ca lasa foarte multe vulnerabilitati. Am incercat chmod, mount, etc... In momentul in care merg in /etc/passwd si incerc sa schimb parola pentru root primesc urmatorul mesaj: [root@LocalHost /etc]$ passwd Changing password for root New password: Retype password: passwd: /etc/passwd: Read-only file system passwd: can't update password file /etc/passwd Vreo idee? Orice mi-ar fi de ajutor! Va salut!
  2. Salutari baieti! De curand, un client mi-a adus un AcerC710, netbook cu ChromeOS preinstalat pe care vrea sa-i pun Windows 7. De principiu, mi-am cam dat seama ce si cum presupune instalarea unui Win pe astfel de echipament, vream sa stiu daca cineva a mai incercat si care sunt incompatibilitatile care apar. Mersi mult!
  3. Si in caz ca nu ati observat, am si SPECIFICAT in postul original ca este un link din PROGRAMUL DE REFERAL ...
  4. Salut baieti, Pentru toti cei care vor sa faca o copie a oricarui website, va recomand (dupa lungi testari) HTTrack Website Copier. Interfata nu este foarte complicata asa ca nu o sa intru prea mult in detalii, va las sa experimentati ... ai nevoie doar de cateva tweak-uri si multa rabdare pentru a copia ORICE site. Eu am incercat mai multe, de la site-uri simple pana la unele cu securitate ridicata. Cea mai mare problema pe care o poti intalni atunci cand vrei sa copiezi un website este aceea a conexiunii programului catre website, deci, acolo va trebui sa umblati un pic in cazul in care nu reusiti (tipul de browser, etc.) . Daca aveti ceva intrebari si va pot ajuta, nu ezitati sa postati aici . Multa bafta! Link download si mai multe informatii(Engleza) aici : http://www.httrack.com/
  5. Nu am cerut niciun ban de la nimeni si nu astept nimic in schimb de la nimeni. Asta e si ideea de comunitate nu ?! In plus, suntem intr-un forum unde lumea stie "ce si cum despre IT", cine nu vrea sa utilizeze codul meu de referal, poate sa stearga stringul dincolo de website, nu ?! ... Daca nu te duce capul sa faci asta, nu inteleg ce cauti pe aici in primul rand ..
  6. Nu e cazul... Doar ca ar trebui sa inveti ca NIMIC in viata asta nu e gratis prietene. Atata timp cat eu nu ti-am cerut tie niciun ban pentru informatia pe care ti-am oferit-o, nu vad unde te arde pe tine daca dau eu cod de referal sau doar iti ofer link-ul catre site. Abtine-te ;)
  7. Va salut baieti. Oricand, cu placere n3Oh.
  8. Salut baieti. Desi sunt de o luna si ceva pe forum nu am apucat sa ma prezint cum se cuvine ! Numele meu este Sergiu (Aka Smoker) sunt din Olt si am 25 de ani. Sunt expert in sisteme de supraveghere, domeniu in care si activez,am experienta in webdesign, graphics design si multe altele. Scopul meu pe aici este sa invat cat mai mult din diferite domenii. Daca va pot fi de folos intr-unul dintre aceste domenii, contactati-ma ;). Let's have fun while it lasts.. Cu respect, Smoker48
  9. Salut BidiCool, bine ai REvenit . Faza cu site-urile de filme (de oricare ar fi ele) este foarte simpla in zilele astea si nu ai nevoie de un hosting gigant, pentru ca filmele nu trebuie neaparat sa le hostezi la tine, sunt o multime de platforme (rusii au multe smechere, da-i si tu un search pe google) unde poti sa hostezi filmele si chiar gasesti foarte multe acolo, deci nu trebuie neaparat sa le uploadezi tu in prima instanta. Pur si simplu le faci embed la tine pe site si aia e. Personal nu cred ca mai e mare fâs asta cu filmele online, piața e suprasaturată, dar ma rog, daca esti dispus sa investesti timp in asa ceva, go for it! In legatura cu hostingul sunt numeroase variante dar personal iti host-ul despre care am scris eu aici :https://rstforums.com/forum/topic/101754-hosting-gratuit-foarte-bun-testat/; iti ofera destul de multe optiuni, chiar si CloudFlare, ca tot ziceai de el....
  10. N-am vazut nicaieri specificata o limita. Daca vrei sa faci spam mailing ... poti incerca . La cat transmit eu (pana in 20-30 pe zi) n-am avut nicio problema.
  11. Salut, vreau sa impartasesc cu voi un host gratuit foarte smecher pe care l-am gasit de curand. Se numeste GoogieHost si personal o sa-l folosesc MULT MULT timp de acum incolo. Caut de aproape 2 luni un host gratuit bun si pana acum nu e nici unul care sa se poata compara cu ei. Tot ce iti cer oamenii mai tarziu este sa le faci reclama pe oriunde poti, doar daca vrei desigur . Servicii oferite: 1000 MB Spatiu Stocare Bandwidth nelimitat 2 adrese mail (SMTP, IMAP, POP3 si webmail ,toate functionale si testate) AutoInstaller Scripturi SEO Tools CDN (CloudFlare) GRATUIT Backup lunar 99.95% Uptime Etc. https://client.googiehost.com/aff.php?aff=966 <- Acesta este link-ul pentru a va face cont, este din programul lor de referal, program destul de interesant de asemenea. Eu am hostate deja 2 domenii si 1 subdomeniu la ei si nu am nici macar un singur lucru sa le reprosez... Daca aveti nevoie de mai multe informatii sau ajutor, astept mesajele voastre! Big UP!
×
×
  • Create New...