Jump to content

Cristi98

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Cristi98's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Cristi98

    Internship

    Salutare, La anu vreau sa fac internship la Nokia,Timisoara.Domeniul lor de activitate este bazat pe telecomunicatii,tehnologii 3G,4G si acum se lucreaza pentru 5G.Ca si limbaj se cauta C++(se lucreaza cu versiunea de 14).Ce proiecte recomandati sa fac pentru interviu? Stiu ca pe langa recomandari este bine sa ai un proiect,doua pentru portofoliu insa habar n-am ce sa fac asa mai related de telecomunicatii.
  2. Guys,nu conteaza ca ai terminat la Poli sau la Universitate.Conteaza ce stii.Defapt,unii lucreaza si fara diploma.Ideea este ca daca la un job ti se cere facultate nu o sa te intrebe unde ai terminat atata timp cat este in domeniul IT.In speta putem lua Informatica Economica.Pentru unii e o gluma facultatea pt ca faci mai multa economie insa ai mai mult timp liber pentru studiu personal si tot esti scutit de impozit.Eu unul nu as alege Poli.Primii 2 ani sunt inutili.Faci matematici speciale,fizica si alte chestii pe care le vei uita.Eu zic sa alegeti Informatica sau Cibernetica.Diploma tot aia e.
  3. Stie cineva un tutorial despre programare? Am gasit programare de la 0 la expert in java dar nu e facut bine site-ul.
×
×
  • Create New...