Jump to content

ykcul

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ykcul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Un singur lucru vreau sa te mai intreb si am incheiat topicu, trebuie un program special in care sa ma joc cu limbajul C ? Si care ar fi acela? Mersi anticipat!
  2. Te cred . Dar vreau sa intelegi ca nu ma cunosti, viata mea de licean nu prea e roz comparand-o cu viata genului de user care isi pierde jumate din zi pe steam si seara se trezeste cu o cine stie ce "revelatie" si isi elimina tot stresu pe laba acel gen pe care il descri tu. Cu toate ca acel gen nu are parte de probleme familiale/personale/financiare etc. toti suntem oameni si avem probleme destule dar nu sunt multi care deschid ochi .. Eu unu ma "chinui" ( oarecum spus ) sa invat sau sa ma apuc de vreun limbaj folositor la ce m-am pronuntat in topic, dar credema cu greu impart timpul dintre responsabilitatile mele ca sa imi fac timp si sa il "pierd" doar visand cai verzi pe pereti si scriind tot felul de porcarii pe forum asa cum crezi tu . Am deschis acest topic ca sa stiu ce limbaj e mai bun pentru ceea ce tintesc eu sa fac si am vaz ca majoritatea vb de limbajul C/C++/C# daca mi-a ajutat cv din com tau de bine, mersi oricum . De topic-uri o sa mai deschid unu dupa 2 luni in care sper sa invat limbaju C/C++/C# (zic ,sper, ca dupa 2 luni ma duc sa-mi depun un CV si dupa nu stiu daca mai reusesc sa o mai ard pe forum-uri. Ciao!
  3. Nu vreau sa dezvolt chiar o aplicatie ... dar cu timpul in care invat sa pot exersa in afara perimetrilor, nu intr-un text document daca intelegi ce zic, asta asa ca sa percep mai multe unghiuri de perspectiva . Cu toate ca m-ar interesa sa fac curand (asa ca incepator) o aplicatie mobila de informare despre birocratie si alte interactiuni cu statul in societatea romaneasca.
  4. sa inteleg ca tu ai experienta in limbajul c , mi-am facut o parere buna in vedere de c/c++ dar nu inteleg cum pot pune un script pe o placuta pcb sau pe un telefon (java sau android) ori chiar pe pc, ai nevoie de ceva in plus, linie de comanda ceva.. ?
  5. Salut ! Am tot cautat pe google , youtube etc.. tot felul de informatii despre Automatizari , si pentru ce ma intereseaza pe mine din pacate am observat ca nu se vorbeste pe internet cu toate ca stiu sau cred ca pot realiza ce am eu in plan de automatizare ...ceva strict din punct de vedere personal/profesional. Eu unu sunt elev la un liceu tehnic de mecanica deoarece am o ''pasiune'' ( daca pot sa-i spun asa.. mai mult o obsesie ) despre mecanisme , radio-comanda etc. Am postat acest topic deoarece nu prea sunt sigur daca ideea mea de a continua catre o facultate de inginerie mecanica de orice fel (militara, navala , mecanica etc ) o sa-mi fie pe plac pe viitor findca aceste optiuni erau bune la vremea lor si au fost exploatate destul de mult pana in prezent. Nu prea stiu cu ce se mananca programarea dar totusi am tendinta de a descoperii acest "taram virtual". Apropo de topic , sunt curios ce limbaje m-ar ajuta catre o sistematizarea, optimizare a automatizarilor de orice tip. Pe ce device-uri m-ar interesa : software/smartphone , computere de bord (masini) , radio-comanda , robotica , telecomunicatii (nu stiu daca am enuntat corect propozitia asta dar sper sa intelegeti ). M-am interesat de toate limbajele pe internet , pdf , carti cumparate . Dar sunt vechi , iar cele noi sunt in limba engleza ( stiu engleza dar sa studiezi in alta limba prin expresii si contexte diferite de limba romana e cam dificil , apoi sa intelegi si programarea in sine e GREU ) iar dupa ce iti dedici timpul si iti futi toti nervi sa vezi ca se aseamana dar nu se imbina oarecum ceea ce ai in cap. Vreau sa aflu pareri , indrumari sincere de la cei care isi dedica o parte din viata acestei pasiuni. Edit * Nu stiu daca am postat bine acest topic aici dar asa sa nimerit
×
×
  • Create New...