Jump to content

gabu303030

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by gabu303030

  1. Nu postați niște replici nasoale și plecați , lăsa-ți-mă să vă dau replica.
  2. ok , unde e dreptul la opinie , e jalnic? Unul dintre moderatori a preferat să aibă o ultimă replică cu de la sine putere la topicul ăsta . Lăsa-ți oamenii să discute dacă e vorba de asta . Nu e niciun fel de schemă ! lasă-i să vadă , lasă topicul deschis încă puțin . Sunteți jalnici !
  3. bine ... comic . Înțeleg frate ...e părerea voastră , nu targhetează nimeni români decât eu ,în companie poți câștiga activ din investiția oamenilor pe care tu îi aduci în echipă , și mă repet , nu dețin compania ! eu sunt doar membru .
  4. Bă , e atâta prostie pe internet și se pare că și efectul de turmă guvernează , eu credeam că tinerii sunt inteligenți și deschiși la minte . Dar probabil ei sunt atât de proști încât cred că banii se fac doar cu dalta și ciocanul . Dacă voi credeți că aveți ceva de câștigat din comentariile prostești pe internet , nu aveți de cât . Zi bună vă doresc !
  5. scrie corect în primul rând ! șterge astea , nu fi nărod .
  6. Salut băieți , eu sunt Gabi ..."patronul " site-ului . kairos.classy-business.com . ok , nu sunt expert în webdesign nici nu mă dau . Deci în primul rând eu sunt membru al companiei kairosplanet și nu dețin compania , sunt un simplu membru și după cum puteți observa pe site-ul meu apare linkul de referal . Compania se ocupă cu securitatea datelor informaționale . Compania este înregistrată în Anglia nu cunosc niciun patron sau ceva ...,am primit informația de la un club de afaceri din republica moldova ,compania este foarte seriosă , și vă rog să nu vă mai dați cu părerea înainte de a cerceta . vă invit să mă contactați în privat pentru a vă da mai multe detalii , video-uri de la sediul firmei , dovezi de plată și tot ce vă interesează . Toate lucrurile ce dăunează imaginii mele și datele mele personale rog să fie șterse . mulțumesc ! contact . e-mail : vgabi92@yahoo.com , telefon și facebook am văzut că a avut cineva grijă că vi le dea .
×
×
  • Create New...