Jump to content

^Dash^

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

^Dash^'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Ce zice englezu? Vrea sa ii facem o aplicatie foarte performanta care ar costa pe piata aproximativ 10.000 de euro si apoi sa dispara si sa nu ne plateasca?
  2. Teoretic, informatiile de pe un card de credit sunt scrie plain text. Astfel, conform regulilor firii criminale, asa-zisi infractori ar putea scrie acele date pe o clona si ar putea folosi pin-ul pentru a face extrageri de la bancomat. Asta in cazul in care card-ul clonat nu ar avea chip.
  3. ^Dash^

    salut

    De ce zici, ca de 3 zile ma chinui sa pornesc injectia pe placa WiFi a unui MSI Wind, folosind Backtrack. Daca stie omul sa instaleze drivere din astea, e zeu.
  4. Ca sa fiti siguri ca sursa este lipsita complet de energie, dupa ce scoateti cablu de alimentare, apasati pe butonul de pornire. Acest lucru va consuma orice ramasita electrica din condensatori.
  5. Baieti, e mult mai simplu sa folositi calculatorul vostru ca server web. Instalati Install PHP 5 Apache MySQL on Windows : WampServer sau apache friends - xampp si folositi serviciul No-IP - Dynamic DNS, Static DNS for Your Dynamic IP pentru a va asigna un ip static (de genul yahoo.no-ip.com sau yahoologin.myservers.com). Asa nu mai depindeti nici de xhost, nici de lx.... singura problema e ca tre sa tineti calculatorul mereu deschis. Si home.ro din cate stiu, nu suporta PHP!
×
×
  • Create New...