Jump to content

DarkIceee

Active Members
  • Posts

    374
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by DarkIceee

  1. The hacker spent nearly two years in prison awaiting trial, before being released in January 2010 . Tradu asta si ai sa vezi. 2 mil $ , adica i-au dat lui pt toate pierderile lor ... nu a facut el niciodata 2mil $ stai linistit . Deci 2 ani de inchisoare care i-a facut si inca 3 cu suspendare cum draq e aia ? ?

  2. Din cate am vb eu cu cel care se ocupa cu adusu de la vama la posta respectiva pentru predare , catalogu se foloseste pentru produsele noi in cutie sau ambalaj original . Eu am primit ceva nou dar scoase din ambalaj original fara nici un cleber sau nimic si am putut sa spun ca nu sunt noi , sunt folosite si cadou si nu depasesc 50$ insa valoarea reala era pe la 500$ . Am scapat fara sa platesc nimic

  3. Pentru cei care mai au problema asta cu vama . Pachetele ce vin de pe sua si sunt noi sau inpachetate in ambalaj original se plateste un tva de 24% , daca vin sub forma de gift si au o valoare total undeva sub 50$ si spui ca sunt la mana a 2`a poti sa scapi fara sa platesti nimic .

  4. @DarkIceee: Mai fa o ora de istorie, geografie. Mai treci pe la scoala in concluzie.

    Fac ore de istorie cu tine cand vrei tu . El a intrebat de monarhie . MOnarhia e de 3 feluri constitutionala , absolutista si mai era una in fine ce e in MB si in Norvegia e constitutionala , regele sau regina au rol ceremonial . Monarhia absolutista e atunci cand are toata puterea mod de guvernare care mai exista doar prin africa .

  5. Serios? Ce parere ai de Marea Britanie? Dar de Norvegia? Asa rau o duc? Si da, eu sunt de acord. In toata istoria noastra cred ca doar in perioada interbelica am dus-o si noi bine, cand Bucuresti era denumit "Micul Paris" si aveam instaurata monarhia.

    :))) Viseaza prietene la micul paris , monarhie fara putere , ce putere are regina in Marea Britanie la ora actuala ? Aproba legi ? Ce face ? Istoricule

  6. Monarhie pentru ce ? Evoluezi sau te duci iarasi inapoi ? Forma de guvernare era depasita , nici o tara din cate stiu eu nu mai are ca forma de guvernare monarhia , ca sunt familii regale aia e de fatada nu au nici o putere , poate doar ceva tari prin africa ce mai sunt condusi de asa zisi regi .

×
×
  • Create New...