Jump to content

DarkIceee

Active Members
  • Posts

    374
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by DarkIceee

  1. Poti sa faci unlock si cu sim card jmecheras gen gevey , oricum am facut jailbreak pe 5.0.1 dar telefonu e blocat pe orange spania ce programe sa instalez in cydia pentru a face network unlock , mentinez ca baseband 4.11.08 , se poate face ceva ??
  2. Jailbreak inseamna si deblocarea telefonului dintr-o anume retea sau chiar numa instalarea de app`s pe care apple nu le suporta ?
  3. Nu pot decat sa confirm ce spui tu , ceva aseamanator cu AMS exista ? Principalu e sa poti aduga mai mult de 1 smtp in sender
  4. iOs , Android ---- micuti pe langa ce face Facebook, parca tot de la nytro am citit .
  5. Scenariu de film de groaza , o poveste atata tot , daca era asa dus atasa si ceva poze sa ii vedeti papusile .
  6. Il curentezi pe micut , ii moi picioarele. De suparare cumperi a 2`a zi parbriz si luneta . Poate vopsesti si toata masina . Te risti ?
  7. Sa fie asta un rst raid ? Like the old times .
  8. Bucura-te de faima , barfa la liceu te face mai jmecher in ochii pizdelor . On : Nu ai cum sa iei ip de pe facebook , Nu prea ai cum sa faci legaturile .
  9. Trimite-mi si mie pm cu 5-10 mailuri de it sa ma conving ca sunt din DB
  10. Lucruri slabe de bucuresti ,numa acolo se poate intampla prosteli dastea .
  11. Cam asa ceva , se vad conexiunile facute la servere nu la client .
  12. Prietene esti pe RST sau pe CPCNMADM ( cutreieram padurea cand nu mai avem de mancare ) ??
  13. 2 tabere - amndoua au partea lor de adevar . Te simti cu ceva pe caciula , nu te duci . Esti white , faci de placere ce faci cand mai descoperi vre-un hole anunti owneru atunci e ok ,te duci cu baietii la berici. Distractie placuta
  14. Nu se ofera nimeni sa il compileze si pt windows ??
  15. Din cate imi dau seama aia e sursa si trebuie compilata ... Cine are timp si o poate face si pentru windows ar fi grozav
  16. The hacker spent nearly two years in prison awaiting trial, before being released in January 2010 . Tradu asta si ai sa vezi. 2 mil $ , adica i-au dat lui pt toate pierderile lor ... nu a facut el niciodata 2mil $ stai linistit . Deci 2 ani de inchisoare care i-a facut si inca 3 cu suspendare cum draq e aia ? ?
  17. Din cate am vb eu cu cel care se ocupa cu adusu de la vama la posta respectiva pentru predare , catalogu se foloseste pentru produsele noi in cutie sau ambalaj original . Eu am primit ceva nou dar scoase din ambalaj original fara nici un cleber sau nimic si am putut sa spun ca nu sunt noi , sunt folosite si cadou si nu depasesc 50$ insa valoarea reala era pe la 500$ . Am scapat fara sa platesc nimic
  18. Pentru cei care mai au problema asta cu vama . Pachetele ce vin de pe sua si sunt noi sau inpachetate in ambalaj original se plateste un tva de 24% , daca vin sub forma de gift si au o valoare total undeva sub 50$ si spui ca sunt la mana a 2`a poti sa scapi fara sa platesti nimic .
  19. Cum a dat ex Caracal e ok .
  20. Fac ore de istorie cu tine cand vrei tu . El a intrebat de monarhie . MOnarhia e de 3 feluri constitutionala , absolutista si mai era una in fine ce e in MB si in Norvegia e constitutionala , regele sau regina au rol ceremonial . Monarhia absolutista e atunci cand are toata puterea mod de guvernare care mai exista doar prin africa .
  21. ) Viseaza prietene la micul paris , monarhie fara putere , ce putere are regina in Marea Britanie la ora actuala ? Aproba legi ? Ce face ? Istoricule
  22. Monarhie pentru ce ? Evoluezi sau te duci iarasi inapoi ? Forma de guvernare era depasita , nici o tara din cate stiu eu nu mai are ca forma de guvernare monarhia , ca sunt familii regale aia e de fatada nu au nici o putere , poate doar ceva tari prin africa ce mai sunt condusi de asa zisi regi .
  23. Te uiti la ce are cand il cumperi nu cand ajungi acasa sa vezi ca wifi nema , pozele ies aiurea si flash lipseste ? Chiar asa tare te grabeai ?
×
×
  • Create New...