Jump to content

Spock

Active Members
 • Posts

  240
 • Joined

 • Last visited

Reputation

33 Excellent

About Spock

 • Rank
  Registered user
  Newbie

Converted

 • Location
  Enterprise

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. N-am nevoie, mersi mult. Am primit PM. Se poate inchide ca sa sa nu degeneram in discutii fara sfarsit.
 2. Salut, daca e pe aici cineva de confesiune protestanta sau neoprotestanta (evanghelic, baptist, adventist, ce o fi) si e dispus sa ma ajute cu niste raspunsuri as fi multumitor. Astept PM.
 3. Spock

  Site de stiri

  Ai avut cont pe Hackpedia tu?
 4. Caut partener pentru un proiect, site, ma rog. Nu stiu exact pentru ce. Cine vrea sa facem banii sa-mi dea un PM cu ID-ul lui.
 5. Spock

  LR e down.

  E-Currencies - Liberty Reserve, PerfectMoney, Payza, Hd-Money, etc - Talkgold HYIP, Investment & Money Forum O sa moara toate HYIP-urile. Oricum, LR insemna spalare de bani. Nu functioneaza cum credeti voi (cei mai multi dintre voi) ca functioneaza. Dolarii LR nu exista. LE: vad ca blog-ul hostat de blogspot merge http://blog.libertyreserve.com/
 6. Se numesc bet tips.
 7. Spock

  Dupa 24 de ani...

  Ia la pula de tigan contrabandist. Apropo, ce e cu regulamentul ala care l-a postat tromfil? De ce nu mai e cel pus de neme?
 8. Am inteles. Sa presupunem ca sunt suspectat a fii autor, dar cel care a depus plangerea nu a vrut sa dea curs urmaririi penale. Are politistul voie sa vina la mine in fata blocului cand plec la facultate ca sa ma fileze ?
 9. @daatdraq: dosar de plangere care implica furt de aur, paguba 20 de milioane.
 10. Am inteles, mersi la toti mult ! Inca o intrebare: Daca am 20 de ani, si sunt implicat intr-un dosar de plangere, nu penal. Are voie teoretic politistul sa vina sa ma urmareasca pe mine?
 11. De la ce varsta poate fi cineva urmarit penal ?
×
×
 • Create New...