Jump to content

cosminn93

Active Members
  • Posts

    340
  • Joined

  • Last visited

About cosminn93

  • Birthday 04/16/1993

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

cosminn93's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputation

  1. am incercat vreo 10 The username or password you entered does not belong to any account. You may recover your password by following these instructions.
  2. ori suntem golani ori numai suntem ? free sau 5$?
  3. Seara, Cumpar cont pe http://www.carsontheweb.com/en/home Am mai cumparat acum 1 an si ceva de la baiat dupa aici dar am formatat PC si adio cont si nici de baiat nu am mai dat ! PM si discutam PS: contul il vreau pentru a ma uita masini/preturi etc
  4. Intr un final am reusit si eu ! super baiat albert nu ca alti mucosi care sufera de ei recte @010 FlashPlayer Auto Closed !? FIX: open Mozilla Firefox > open chatroulette.com > right click on ur cam > settings > uncheck "Enable Hardware Acceleration"
  5. eu cand intru in adobe flash player 10>file>open>browse>EasyVCW-v1.51> si cand selectez sa se deschida mi se inchide adobe in max 2 sec... de la ce poate fi ?
  6. tovarasul meu este profesor de genetica la unviersitatea Titu maiorescu Facultatea Medicina generala ! Tot este controlat de USA Nu vb ca sa ma aflu in treaba , tovarasu a lucrat in USA la o gramada de proiecte si crede ma , la cate mi a spus despre america, tehnologie, coca cola o gramada de lucruri care o sa iti schimbe parerea despre viata. Btw in 5 ani o sa te salut din italia sau germania o sa vi sa te operez ! OFF: nu am chef sa ma cert cu tine sau etc, vad ca esti prea sm3ch3r si esti cu mult peste bv tie Daca o persoana nu tasteaza bine nu inseamna ca e proasta O sa se duca de rapa ? pai prietene cand o sa vina un arfist dasta ca tine la vrun doctor fi sigur ca o sa jupoaie de bani, dc pt ca uni ca tine "freaca duda" si alti ca el sau ca multi alti investesc in cariera lor, citesct, invata, nopti nedormite,cafea multa, stres, examene, , si ca sa ce sa vina un dasta ca tine sa imi faca mie sau ma rog altora arfe ca el e mare sm3ch3RR ? off2 Nu ai skill necesar sa intelegi unele lucruri care ti le-as spune
  7. Daca imi permiti : ON :Comunism= lipsa de libertate, totul era controlat TOTUL ! Am scapat de comunism, toata lumea ok, plecam afara, facem bani,ducem o viata frumoasa GG ! Acum vad ca iar o sa se ajunga la comunism dar cu alt nume ! dar cert este ca o sa fim controlati la tot, oricum se stie tot ce facem orice miscam, sa platesc impozite la casa , la masina ? (a dat statul bani pe ele sau samd?) In fine cert este ca Internetul=cea mai buna arma , ca tot veni vb de internet si tehnologie, am auzit la un tov ca peste 5 ani max. lumea tehnologie o sa fie data peste cap in sensul bun si anume tehnologia o sa avanseze ft tare . OFF: se stie foarte clar ca internetul,statiile si multe altele sunt doar niste resuflari ale armatei americane si imi pun in gand urmatoarea intrebare: Oare la ce nivel de tehnologie este armata americana ? (eu cred ca unu foarte avansat si toate filmele alea star trek si alte SF uri au o boaba de adevarat ) OFF2: gandirea ta e ok, e o gandire de american adica pacifista si ma rog, dar in romania nu poti trai asa cu o pensie de 3 mil si o gramada de cheltuieli, intretinere si etc. Nu frate trebuie sa te zbati sa fi ceva, sa furi sa faci orice care pentru tine si ai tai sa fie bine, sa nu duci grija banilor, sa faci ce vrei tu , asta e viata buna !
  8. iti pot da eu cat vrei, pm daca mai e valabil
  9. Cred ca e cauza nobila Aducem BASARABIA acas?
  10. site uri gen top tbdev cu liste de trackere de la mare la mic
  11. seara! Este careva dupa aici bun la p2p ?PV
×
×
  • Create New...