Jump to content

Vlachs

Active Members
 • Content Count

  3673
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

Vlachs last won the day on June 17 2014

Vlachs had the most liked content!

Community Reputation

387 Excellent

3 Followers

About Vlachs

 • Rank
  ElGriffin

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nu mai bagati pe gat .net, este foarte ok pentru windows dar nu ai sa vezi software scris pentru alte os-uri in el si cateodata e nevoie de software si pentru alte os-uri. Nu poti sa faci un top10 pentru ca fiecare limbaj se muleaza mai bine pe "ceva", zone in care exceleaza.
 2. In cazul PBN-urilor, da, e posibil ca ahrefs sa indexeze mai putine dar cand vine vorba de junk atunci ahrefs indexeaza mai multe. Daca ai lista cu backlink-uri facute, poti sa verifici cate sunt indexate in google si cate sunt in ahrefs.
 3. Sunt ok si backlink-urile din site-uri de nu sunt in engleza. Legat de teoria cu traficul, am foarte multe domenii in pbn-uri(foste site-uri de firme, etc) care au fost importante in anumite nise, sa zicem ca esti o autoritate intr-o chestie cu volum foarte mic, asta inseamna ca link-urile din site-ul tau sunt bs? Nu. Link-urile functioneaza si nu au nici un fel de legatura cu vizitatorii.
 4. Indexarea in ahrefs e diferita fata de cea in Google, daca ahrefs iti arata 100k, in google e posibil sa fie si doar 200 indexate
 5. @Nemessis Salut, se pare ca pe ym nu mai esti activ. Am cateva chestii de precizat la tot topicul asta. 1.Social signals sunt bs, testat de vreo 5 ori, fara rezultate concrete. 2.Backlink-urile: a) Sape functioneaza grozav, trebuie doar sa stii sa alegi link-urile foarte bine, iar cele bune, costa destul de mult(pentru un sape), poate multi nu stiti dar sape iti ofera posibilitatea si de link-uri contextuale(direct in articol) ce par a fi 100% legit. Numarul maxim de backlink-uri nu trebuie sa fie 30-40, poti sa rankezi si cu 5 dar si cu 2000, depinde de nisa si competitie. c) Grupurile de an
 6. @bcman singura metoda de stiu ca functioneaza pentru mine sunt backlink-urile, aici e vorba de link-uri shitty in volum mare + ancora exacta pe cuvantul de rankeaza ala bine.
 7. Eu zic ca nu, aici nu e vorba de metode sau ceva ... pur si simplu sa ai cu cine, niste metode pentru PPD nu prezinta interes, cel putin pentru mine. Exista deja forumuri destule pentru asta si unele sunt dedicate pentru anumite sub ramuri.
 8. Pacat ca nu ai cu cine. O categorie ca sa fie atractiva ai nevoie de persoane dornice de a se implica. Cum majoritatea userilor de pe forum de cica se ocupa cu "internet marketing" inca fac banuti cu adf.ly si alte cacaturi de genu ... o categorie dedicata nu isi are rostul. Nici categoria actuala nu isi are rostul pentru ca nu sunt persoane cu care sa interactionezi, majoritatea vor doar mura-n gura si nu au cu ce contribui.
×
×
 • Create New...