Jump to content

Spock

Active Members
  • Posts

    240
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Spock

  1. N-am nevoie, mersi mult. Am primit PM. Se poate inchide ca sa sa nu degeneram in discutii fara sfarsit.
  2. Salut, daca e pe aici cineva de confesiune protestanta sau neoprotestanta (evanghelic, baptist, adventist, ce o fi) si e dispus sa ma ajute cu niste raspunsuri as fi multumitor. Astept PM.
  3. Spock

    Site de stiri

    Ai avut cont pe Hackpedia tu?
  4. Caut partener pentru un proiect, site, ma rog. Nu stiu exact pentru ce. Cine vrea sa facem banii sa-mi dea un PM cu ID-ul lui.
  5. Spock

    LR e down.

    E-Currencies - Liberty Reserve, PerfectMoney, Payza, Hd-Money, etc - Talkgold HYIP, Investment & Money Forum O sa moara toate HYIP-urile. Oricum, LR insemna spalare de bani. Nu functioneaza cum credeti voi (cei mai multi dintre voi) ca functioneaza. Dolarii LR nu exista. LE: vad ca blog-ul hostat de blogspot merge http://blog.libertyreserve.com/
  6. Se numesc bet tips.
  7. Spock

    Dupa 24 de ani...

    Ia la pula de tigan contrabandist. Apropo, ce e cu regulamentul ala care l-a postat tromfil? De ce nu mai e cel pus de neme?
  8. Am inteles. Sa presupunem ca sunt suspectat a fii autor, dar cel care a depus plangerea nu a vrut sa dea curs urmaririi penale. Are politistul voie sa vina la mine in fata blocului cand plec la facultate ca sa ma fileze ?
  9. @daatdraq: dosar de plangere care implica furt de aur, paguba 20 de milioane.
  10. Am inteles, mersi la toti mult ! Inca o intrebare: Daca am 20 de ani, si sunt implicat intr-un dosar de plangere, nu penal. Are voie teoretic politistul sa vina sa ma urmareasca pe mine?
  11. De la ce varsta poate fi cineva urmarit penal ?
  12. Curiozitate personala Si cu ocazia asta mai schimbam si noi doua vorbe.
  13. Spock

    Nu mai avem chat.

    Zpock? Rly, bcman, rly? Am sa presupun ca esti obosit.
  14. Spock

    Nu mai avem chat.

    Un mailing list ar fi blana. // Si RSS <3
  15. Inainte scria "mata-i grasa _|_" Why no muie?
  16. Anonymous si lulzsec sug, milw0rm era smecher.
  17. Tema pe tot ecranu' !!!! Pretty please.
  18. Art. 8. ? (1) Persoanele care realizeaza site-uri cu caracter pornografic sunt obligate sa le paroleze, iar accesul la acestea va fi permis numai dupa ce s-a platit o taxa pe minut de utilizare, stabilita de realizatorul site-ului si declarata la organele fiscale. (3) Activitatile prevazute in prezentul articol se autorizeaza de catre o comisie a Ministerului Culturii si Cultelor, din care fac parte reprezentanti ai Ministerului de Interne si ai Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei. Legea e scrisa de niste oameni care n-au treaba cu Internetul. Nici pana acum nu s-a facuta comisia aia, apropo.
  19. Mai posteaza link-uri begood, pretty please.
×
×
  • Create New...