Jump to content

Anonym

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Anonym's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. @begood am 25 de ani. Va rog frumos sa nu postati aiurea EX: "Cine dreaq te-a pus sa te apuci" Este o treaba destul de serioasa pentru mine si am decis ca ma poate ajuta cineva fara sa ma duc la clinica.
  2. Salutare tuturor. Am inceput acum cateva luni de zile sa fumez marijuana. Imi placea efectul dar la un moment dat nu mai avea niciun efect marijuana si am inceput sa folosesc heroina. Am inceput sa imi dau seama ca dedeam bani aiurea, am inceput sa vand televizorul, calculatorul, ceasul, bratarile, masina pentru a face rost de bani pentru inca o doza. Prima doza am luat-o acum 6 luni de zile si mi-a placut. Am zis ca mai incerc inca odata si apoi ma las... asa spuneam la fiecare doza crezand ca eu controlez situatia dar de unde... eu eram cel controlat. Acum am vointa sa ma las dar sevrajul esteingrozitor. M-a inchis nevasta in camera cu apa si mancare (2 zile). Aveam halucinatii ma durea tot corpul. Apoi am tipat tare! "RENUNT". Am continuat sa mai folosesc din nou dar acum nu mai iau zilnic ci odata la 2-3 zile. Am decis sa nu ma duc la clinica deoarece am sa-mi fac probleme. Este vreo cineva care a patit asa ceva si ma poate ajuta? PS: Vreau sa raman anonim de aceea am folosit proxy.
  3. Vreau doar sa cer ajutorul. Cum pot scapa de dependenta asta?...
  4. Salut. Acum cateva saptamani am tras primul joinT... stiu sigur ca intr-o zi de luni. (nu prea m-am facut asa de tare; numai cat radeam necontrolat) Marti am tras cu niste baieti, iar pentru ca eram acolo multi intr-un anturaj eu, ca sa ma dau mare am tras cel mai mult. M-am facut varza (mi-am luat-o MAXIM) Miercuri nu aveam chef de nimic eram spart de ziua ce trecuse Joi am vorbit cu baietii sa mai tragem odata. Am luat un gram de Verde si la fel... ne-am facut varza toti Vineri a venit un prieten din Italia si a zis ca face el cinste... am tras si vineri cu toate ca eram spart de Joi seara. Sambata am fost cu prietenii mei intr-o discoteca si am zis ca sa fim putin mai veseli si iar am tras. Duminica am fost cu mama la iasi ca altfel trageam deoarece au luat niste prieteni de ai mei niste Super skunk. 5 Zile pe saptamana... Au inceput sa imi controleze viata. Am inceput sa dau cate 60 de lei pe saptamana pentru un kkt de drog care te lasa inconstient dupa 10 fumuri. Am inceput sa nu mai fiu atent la nimic ce este in jurul meu Colegii cand vorbesc cu mine spun ca sunt paranoic... nu`i bag in seama... ma uit in alta parte etc. Stiu sigur ca sunt si baieti aici pe site care au incercat. Vreau sa stiu daca este vreo cineva care a patit asta si s-a lasat. Poate ma puteti ajuta si pe mine. In seara asta am tras Super Black (pentru prima data) si ma dor plamanii de nu mai pot. Am tras 2 JoinTuri si am stat intr-o baie mica de 2 metri patrati. Am stat in acea baie 10 minute dupa ce am fumat fara sa realizam vreunu ca nu mai iesim. Stateam ca prostii, ne uitam unul la altu si radeam toti la fel. Apoi un baiat care si-a revenit putin si a realizat ce se intampla a iesit afara din baie, si-a pus pus castile in urechi si asculta muzica pentru ca sa nu ne auda pe noi cum radem si ne-a scos afara. Eu de exemplu nu stiu cum dreaq am iesit din acea baie ca m-am trezit dupa vreo ora pe pat langa ceilalti. Baiatul ala care ne-a scos din baie ne-a povestit ce s-a intamplat si apoi mi-am dat seama ca eram 0% constient. Parintii mei nu au aflat inca ce s-a intamplat si pe ce porcarii dau banii. Nu am nici 18 ani impliniti. Si de pe cum am inceput sa ma droghez, sa fumez sis a beau ca spartu`. Pana acum vreo 2 luni ma duceam la sala, alergam zi de zi la antrenamente dar de la un timp vad ca m-am cam lasat dus de val. Am scris cam in graba… sper ca m-am exprimat corect. Care ma poate ajuta il rog sa posteze aici . Stiu ca totul depinde de vointa mea dar poate aveti si alte variante de a scapa de aceste vicii: 1. Drogul 2. Tigara 3. Alcoolul
×
×
  • Create New...