Jump to content

vizitatoru123

Active Members
 • Content Count

  631
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

vizitatoru123 last won the day on March 30 2010

vizitatoru123 had the most liked content!

Community Reputation

25 Excellent

About vizitatoru123

 • Rank
  Registered user
 • Birthday 04/16/1992

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Da sunt reale daca le lasi reale, nu si daca le modifici O_o in GIMP, la fel cum acoperi tot. Si daca sti ce e SFTP si sti ca asa te conectezi ce mai comentezi ?
 2. Esti trist, te poti conecta la FTP si prin portul 22 incearca sa intrebi google.
 3. Tinkode marimile nu sunt cele originale nu ti se pare putin normal ? esti trist si intri pe portu 22 acolo de pe SSH , faci fie un exploit fie un buffer overflow. Si daca iti fac film ca te poti connecta la FTP prin alt port ?
 4. Indeed poti face cu w3af multe desi dureaza ceva timp ... pana scaneaza.
 5. Hmmm daca port 21 e closed ce te opreste sa il deschizi ? Ai dreptate noi suntem copii de paint. Notepad !? wtf ...
 6. Nu ca as avea ceva foarte mult impotriva, dar sunt de parere ca astfel de "Competitii" ar trebui tinute legal ... adica era ok daca faceai tu un FTP si alti sa incerce sa intre in el.
 7. lol loki tari intrebari. La prima intrebare banuiesc ca ar trebui sa le spuna o propozitie care in acelasi timp e si falsa si adevarata ... Sa nu mai stie canibali ce sa ii faca. Ceva de genul: "Voi o sa ma mancati"
 8. Gresit, nu se intampla pe toate forumurile, etc. Si uite spre exemplu (nu e vorba de RST) eu dau si replayuri cu "Google it" sau ceva de genul asta pe forumul de la Backtrack doar pentru ca m-am saturat de aceeasi intrebare la nesfarsit. Si vad aici ca apar si termeni de hacker si script kiddie. In general nu conteaza daca folosesti scripturi sau nu, deoarece eu sunt de parere ca nu trebuie reinventata roata. La inceput eram si eu impotriva softurilor de SQLi, ca manual era intr-un fel si daca aveai un fost era simplu si nu stiu cum. Dar care e rostu daca sti sa il faci manual sa te complici
 9. Deci din toata discutia asta, cred ca cea mai buna metoda este pe baza de invitatii date de admini. Si sa speram ca va tine
 10. Da, scade sansa ai dreptate, dar apar anumite intrebari: 1. Criteriul dupa care se vor alege. Majoritatea spun sa se aleaga dupa numarul de posturi, aia e aiurea deoarece oricine stie sa posteze degeaba. 2. Pe baza de invitatii sau bani. Nu prea cred ca va merge. Trebuie sa te ocupi de modalitati de plata in primul rand, dupacare cum se vor repartiza invitatiile ? Cat va costa ? Se va merita ? De exemplu poate eu il stiu pe Nytro (doar un exemplu) care a fost ales sau a platit sa aiba acces la aceasta sectiune. Cand va aparea un script nou sau ceva, pot doar sa il rog sa mi-l trimita si mie ..
 11. Si crezi tu ca daca e o sectiune privata chestia nu se va raspandi ? Sau ce crezi ca nu se va transmite programul/scriptul sau ce o fi ?
 12. Defapt sincer la asta Nytro are dreptate. Asta e un forum de unde oameni pot invata anumite lucruri. Crezi ca daca tu le dai un log de la iStealer invata ceva ?
 13. Poti pune cativa oameni care sa aleaga membri, sa se sfatuiasca, sa ii urmareasca posturile de pe forum etc. va dura ceva timp pana vor fi selectati toti dar cred ca e cel mai bun criteriu.
 14. Posturile nu reprezinta un criteriu corect. Poti sa ai 700 posturi si sa fie degeaba. Daca te chinui faci in 3 zile 300-400 posturi doar daca raspunzi la offtopic, la Salut si lasi cate un coment gen "interesant, super tare, gg la mai multe, etc." la un tutorial sau o stire.
×
×
 • Create New...