Jump to content

alexmihai77

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

alexmihai77's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. sunt de acord cu tine aelius. dar din start cand mi-ai cerut 420 m-am blocat. putem sa avem o discutie skype sau telefon?
  2. specific romanului.....este important daca avem sau nu 1milion de unici pe zi? eu cer ceva sa ma asigur ca ma pot extinde pe viitor la momentul cand vor fi 20 de siteuri cu destul de multi unici pe zi.cred ca aelius intelege foarte bine ce am nevoie..... (insa pentru "le faci in juma de ora?:))" ti-as da un mare ban) nu mai stim de gluma?
  3. Avem nevoie de un script care sa importe niste date din mongodb(text si imagini) si sa le posteze intr-un wordpress. Postarea din wordpress trebuie populata cu datele din mongodb. De asemnea wordpress-ul va avea si 2 plugin-uri(unul de seo si un social poster) ce vor trebui populate deasemenea cu datele din mongodb. Amandoua plugin-uri au row-uri vizibile pe pagina de postare a wordpress-ului. Pluginul de seo trebuie sa primeasca date la fiecare postare Pluginul social poster este facut astfel incat fiecare postare in wordpress sa fie automat publicata pe retelele de socializare(Avem nevoie ca scriptul sa posteze pe retelele de socializare numai odata din 30 de postari) Scriptul trebuie hostat pe un server separat impreuna cu mongodb si sa "pusheze" informatia catre wordpress. Se pot folosi xmlrpc sau un plugin custom pe wordpress care sa accepte datele trimise(daca se foloseste plugin-ul nu este necesar sa aibe nici o setare vizuala din admin-ul wordpressului)
×
×
  • Create New...