Jump to content

milionarul

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

milionarul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Ofer $10 btc la cel care imi poate s-a da detalii cum pot ataca servarul meu sau imi recomanda un serviciu online platit.Nu vreau nimic gratis sunt satul de copiat prostiii dupa net m-am saturat de refacerea sistemului de operare. Pana acuma numai invidiosi si copi slabi toti numai amatori.Eu discut numai cu profesionisti s-a fie clar.Nu m-a cobor la nivelul vostru eu castig sute de euro pa luna voi sunteti saraci.Pornesc cu o investitie de 50 euro/luna pa treaba asta.
  2. Care din aceste metode de atac e mai eficient:Multiple vectors into one,Valve Source Engine Layer 7,Randomized UDP,NTP attack.Pentru scopuri stintifice si sa ma educ.Vreau s-a cumpar dupa un site care ofera aceste servicii online dar nu stiu daca sunt valabile la servarul meu de cs.Pentru toti care m-a jicnit am un mesaj:io am bani si platesc s-a invat.Voi v-a puneti poze cu barbati care da limbi si sunteti hateri.
  3. Imi cer scuze daca m-ai gresesc vreun cuvant nu prea am crescut in Romania. Eu vreau s-al atac si analizez.Si am o pasiune dupa exploituri vreau s-a platesc pentru orice exploit nou. Daca nu stiti cu ce se mananca v-a rog sa nu m-ai comentati sau o sa va dau report.Aici e business
  4. Am un server de cs si vreau sa il ridic.Dar vreau intai sa fac teste pa el.Vreau s-a vad cat rezista la flood,la exploituri.Sunt bune streserele astea online?Vreau s-a investesc 50 de euro pentru un ddoser/streser bun si s-a vad cum se comporta.Ce program imi recomandati pentru a analiza rezultatele?Vreau s-a creez o pasiune din asa ceva as mai dori daca exista exploituri private s-a le cumpar si s-a le analizez pentru a putea creea si io/proteja.Pentru portul 27015 e eficient doar atacul udp?
×
×
  • Create New...