Jump to content

NIFOS

Active Members
  • Posts

    162
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

NIFOS last won the day on March 7 2010

NIFOS had the most liked content!

Converted

  • Interests
    Dau cu var dar doar temporar, adica var/tmp :))))

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

NIFOS's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

500

Reputation

  1. Am rezolvat problema. Close thread
  2. Am fisierul acesta: <?php //0046a if(!extension_loaded('ionCube Loader')){$__oc=strtolower(substr(php_uname(),0,3));$__ln='ioncube_loader_'.$__oc.'_'.substr(phpversion(),0,3).(($__oc=='win')?'.dll':'.so');if(function_exists('dl')){@dl($__ln);}if(function_exists('_il_exec')){return _il_exec();}$__ln='/ioncube/'.$__ln;$__oid=$__id=realpath(ini_get('extension_dir'));$__here=dirname(__FILE__);if(strlen($__id)>1&&$__id[1]==':'){$__id=str_replace('\\','/',substr($__id,2));$__here=str_replace('\\','/',substr($__here,2));}$__rd=str_repeat('/..',substr_count($__id,'/')).$__here.'/';$__i=strlen($__rd);while($__i--){if($__rd[$__i]=='/'){$__lp=substr($__rd,0,$__i).$__ln;if(file_exists($__oid.$__lp)){$__ln=$__lp;break;}}}if(function_exists('dl')){@dl($__ln);}}else{die('The file '.__FILE__." is corrupted.\n");}if(function_exists('_il_exec')){return _il_exec();}echo('Site error: the file <b>'.__FILE__.'</b> requires the ionCube PHP Loader '.basename($__ln).' to be installed by the website operator. If you are the website operator please use the <a href="http://www.ioncube.com/lw/">ionCube Loader Wizard</a> to assist with installation.');exit(199); ?> HR+cPxY0MP67EgAcMcVCijBn675SDZv5nGjYJ+06miHOXTJXp2PlHAqCZLvZG0/GvzyquKyxpHee famdBrRa+iXFZXEyLsJOC9yBWA2EDQB+N2bCwUpLoxStoIcCHv41YLk0hHpUdJLv7XnZRLARuRKU gOFLZvjke77dURT00U0iAwHaqDyEUKmQlgRQ3ZvE/d7HugP5BAcg9thRnEmw3Vk66+zFE/aMLN53 A9Zs7I92uVML+oXpE9KGK+jRUjQBcuSPBZ7B8fDR2VwCDk73zuXfFwSBbAFxe+YzTnnhJTf5ocFZ ksjr+JqRLgD1G8+YwHSmanxWSBNt1cXdLzn6/qP1w58LsPXoFQRCKs5OWMwR/qAa+KXShGnxQooB Ig9Y+7fpjwo/MmMPbOdRDpQ1R5szRroBBf/xFSEBfLKfAPFt2kmh3EdGm5/vRdaMx7Y7Ka1Piepu SSOgmPeQOHIwbdU9JWXxIBExW+0b5MfPOgiLtwGxE+enBn0G06KSEhEllEv9nl+Ce5gHOwhAW5Gn http://pastebin.com/SSigfdAM - tot codul Poate cineva sa mi-l decodeze contra cost?
  3. Nu este corecta traducerea in romana. Eu am nevoie de cineva care sa scrie in engleza nu in romana. Poate sa fie si enlgez, nu ma deranjeaza. Si trebuie sa stie sa scrie texte adult related.
  4. Este cineva serios aici care are talent la scris texte in engleza si care vrea sa aiba un venit constant lucrand cateva ore/zi ?
  5. Mult succes, toti cei pe care ii stiu si care sunt buni ca si seo specialists lucreaza pe bani multi ca freelanceri sau la agentii din strainatate. Crezi ca salariul oferit de tine poate concura cu banii pe care ei ii fac ca freelanceri?
  6. Nu merge sa folosesti bancore. La tine a mers?
  7. LichValue nu neaparat student, dar sa stie limba engleza si sa poata scrie texte pentru adulti.
  8. NIFOS

    Domenii .info

    1and1 sucks, nu recomand.
  9. Am nevoie de un student care sa stie foarte bine limba engleza si care sa aiba talent la scris mici povestiri, articole, texte adult related. Este un job part-time, dar daca ai skills, se poate transforma in full time.
  10. Daca ai talent sa scrii mici povestiri in engleza, texte, articole adult related, da-mi PM, am un job pentru tine.
  11. Sunt conectat la un ruter wireless (am deja parola de acces). Este vreo posibilitate sa vad ce situri sunt accesate de catre ceilalti utilizatori conectati la acelasi ruter?
  12. Ia-ti opel, sunt ieftin de intretinut si nu consuma mult...si tin la tavaleala, sunt rezistente
×
×
  • Create New...