Jump to content

alorra

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by alorra

  1. Mai greu de crezut ce se intampla, vad ca am ajuns sa publicam toate datele personale. Rog moderatorii forumului sa stearga toate datele personale publicate. Cat priveste postarea ta e un amestec de adevaruri si minciuni dar nu ma mai obosesc sa-ti mai raspund. Multumeste-te cu cei 250 de Euro. Moderatorii forumului pot oricand sa ma contacteze ca sa le furnizez intreaga corespondenta purtata cu acest individ.
  2. Degeaba pui print screen la un cont - n-are nici o legatura cu discutia. Tu vinzi conturi nevalidate, asta e tot. In al doilea rand, am schimbat parola la al doilea cont unde iti cerusem sa imi creezi un cont Adsense de la 0 zi ti-am stricat domeniul? Care domeniu? Cele 3 domenii pentru care primisei deja reject? Ca o completare, de asta dureaza la tine 1 luna ca sa validezi un cont Adsense - pentru ca trimiti spre aprobare cu zecile de domenii pana trece unul de primul review. De al doilea nu te mai obosesti, deja e contul vandut. Nu neg ca ai vandut conturi Adsense cu succes in trecut (oricine putea deschide un cont, am deschis cont Adsense pana acum 2 ani cu siteuri de prezentare, maxim 500 de cuvinte scrise in tot siteul). Insa ce faci acum cand cei de la Adsense nu mai aproba asa de usor conturile este hotie. Succes in businessul tau minunat.
  3. Am cumpart cont Adsense de la em20346 ( ). Contul a fost vandut ca si valid, dupa circa 2 saptamani am primit mail ca nu a trecut de al doilea review. As mentioned in our welcome email, we conduct a second review of your AdSense application once AdSense code is placed on your site(s). We did not approve your application for the reasons listed below Conținut insuficient: Nu recomand sa cumparati de la aceasta persoana, daca siteurile voastre nu sunt destul de bune pentru Adsense nu o sa treceti de al doilea review - daca sunt destul de bune oricum nu are sens sa cumparati un cont, puteti sa-l faceti singuri.
  4. Ma intereseaza sa cumpar 2 conturi Adsense. Le mai ai spre vanzare?

  5. Ma intereseasa sa cumpar 2 conturi Adsense. Ti-am trimis si PM.
×
×
  • Create New...