Jump to content

xander00

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

xander00's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. xander00

    TV Online

    In sfarsit am terminat proiectu Seen-TV (receptionarea posturilor TV online) din testele mele functioneaza corect si fara nici un fel de probleme. Pentru cei interesati de acest program al pot descarca de aici si tot ce trebuie sa faceti e sa va inregistrati un cont pe aceea pagina, in rest nu va mai ramane decat sa va bucurati de cele mai importante 30 de canale TV.
  2. xander00

    TV Online

    Ms frumos, forum-ul recomandat de tn e destul de bun cu multe chestii interesante dar din pacate nu am gasit nimic despre programare in Visual Basic nici macar cel putin un exemplu de la care sa pot pleca
  3. xander00

    TV Online

    Buna ziua! De curand am inceput un proiect in Visual Studio 2013 si anume TV-Online toate canalele care emit pe internet intr-o singura aplicatie, acum marea problema e ca m-am blocat la Windows Media Player, pentru stream de genu mms://scry.dubuque.k12.ia.us:1755 codul in VB ar fi, (si imi functioneaza fara nici o problema) Private Sub FlatButton1_Click(sender As Object, e As EventArgs) Handles FlatButton1.Click AxWindowsMediaPlayer1.URL = "mms://scry.dubuque.k12.ia.us:1755" End Sub dar pentru stream de gen Sop (care nu reusesc sa-l fac sa mearga) sop://broker.sopcast.com:3912/148085 ce foloseste Sopcast am cautat 3 zile pe internet si nu am gasit nimic. Daca cineva stie cum ar trebui sa scriu in VB pentru a functiona si stream-uri Sopcast m-ar ajuta foarte mult, va multumesc anticipat.
×
×
  • Create New...