Jump to content

JamesBong

Members
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

About JamesBong

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salut, am o problema si se pare ca nu am gasit nicio rezolvare dupa multe ore in care am incercat. Am o aplicatie cu un formular de autentificare si dupa ce utilizatorul se logheaza as dori ca in functie de tipul de utilizator(normal user, admin) activitatea sa aiba un meniu cu optiuni diferit. Problema cred ca e urmatoarea: Valoarea variabilei isAdmin este luata din Firebase si onCreateOptionMenu() se executa inainte sa se execute onCreate() si sa poate lua valoarea din baza de date. Exista vreo alta metoda prin care sa pot face chestia asta cu meniu diferit. Orice sfat e binevenit. Multumesc.
 2. Nu stiu daca o sa gasesti pe emag. Incearca asta, scrie ca trimite si in Romania. https://www.ebay.co.uk/itm/Alfa-AWUS036NHA-N19-AWUS036NHA-Wireless-N-USB-Adapter-Atheros-AR9271-9dBi-Ante/153290969128?epid=23026754888&hash=item23b0da9028:g:a04AAOSwaiBcB4Sz&shqty=1&isGTR=1#shId
 3. Nu as vrea sa folosesc un builder din prima, o sa ma apuc sa invat bazele FX si cum functioneaza componentele si proprietatile lor si apoi o sa incerc cu un builder. Daca ma bag cu un builder direct nu o sa am idee ce inseamna tot codul ala auto-generat. Multumesc de indrumari
 4. E un proiect personal si sunt la inceput cu GUI in java. Swing/awt mi s-a parut relativ usor dar o sa il las deoparte si o sa ma apuc sa invat FX. Multumesc pentru raspunsuri.
 5. Salut, am o problema legata de Java iar dupa cateva ore de cautare pe google nu am gasit rezolvarea. Am doua jFrame si as dori sa mut valorile din jFrame2 in jFrame1 si sa le afisez intr-un tabel. Asta este main window Asta este frame din care vreau sa iau datele. Nu stiu cum sa fac atunci cand apas pe submit in frame2, valorile din textboxes sa fie trimise automat in variabilele din jFrame1. Orice sugestie este binevenita. Multumesc.
 6. JamesBong

  Salut !!

  https://www.udemy.com/java-the-complete-java-developer-course/ Poti cumpara acest curs. Omul explica destul de bine, totul e organizat pe capitole si iti da challenge-uri de facut dupa fiecare capitol. Cursul are 70 ore si cuprinde mult din Java cum ar fi GUI, Databases, networking, debugging and unit testing etc. Costul e relativ mic(£13) pentru ceea ce iti ofera.
 7. JamesBong

  salut

  https://www.udemy.com/learn-ethical-hacking-from-scratch/ Poti incepe cu asta. E o investitie destul de mica din punct de vedere financiar dar poti invata multe, tipul explica destul de bine.
 8. JamesBong

  Ajutor SQL

  Nu imi vine sa cred ca asta era problema. Iti foarte multumesc.
 9. JamesBong

  Ajutor SQL

  Salut Am o problema si nu reusesc sa ii dau de cap. Am urmatoarele tabele dintr-o baza de date : Iar ce am de facut este : Write an SQL statement to change any employee’s title. Assume the employee has just phoned in with his/her last name. Varianta pe care am incercat-o cu un subquerry imi zice ca are syntax error. Update 'titles' set title = 'Senior Engineer' Where titles.emp_no = (select employees.emp_no from employees Where employees.last_name = 'Kalloufi'); Ma poate ajuta cineva ? Multumesc.
 10. Salut. Eu sunt la facultate in UK (Computer science) in anul 1 si din ce se spune pe aici e greu sa vi cu facultatea din Romania si sa iti gasesti un job bun cam in orice domeniu, nu numai in IT. Ai sanse mult mai mari daca vi si faci aici o facultate. Se intra destul de usor si facultatea este platita de stat...dupa care trebuie sa dai banii inapoi, desigur. Dar dupa ce termini poti gasi un job bine platit deoarece cererea este destul de mare in domeniul IT.
 11. Am inteles. O sa incerc sa implementez asta. Multumesc 🙂
 12. JamesBong

  Ajutor java

  Salut. Am o problema si nu reusesc sa ii dau de cap... incerc sa invat java facand diverse programe si acum incerc sa fac un ecommerce app in consola cu database. Incerc sa fac un login system in care userii sa fie stocati in o baza de date si as vrea cumva sa opresc query cand gaseste userul. Va multumesc public static void login(){ System.out.println("Enter username: "); String username = input.next(); System.out.println("Enter password: "); String password = input.next(); int error = 0; try{ String SQL = "SELECT username, password FROM ADMINISTRATOR.users"; ResultSet rs = stmt.executeQuery( SQL ); while(rs.next()){ if(rs.getString("username").contains(username) && rs.getString("password").equals(password)){ System.out.println("Login successfull"); error=0; mainMenu(); } else { error =1; } } if(error == 1){ System.out.println("Incorrect details. Returing to menu."); welcomeMenu(); } }catch (SQLException err) { System.out.println(err.getMessage() ); } }
 13. Problema rezolvata. Iti multumesc.
×
×
 • Create New...