Jump to content

mmm17

Active Members
  • Posts

    127
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mmm17

  1. Practic, este un script ce face automat link exchange - schimb de link-uri. As dori cumva sa cresc blacklink-urile.
  2. Din punct de vedere seo 2020 este ok rularea unui astfel de script pt link ex!? Care sunt avantajele si care sunt dezavantajele?
  3. legend 0000 ? tu esti agenul gaura, gaura coasa? Ce s-a intamplat bre?
  4. mmm17

    Salut

    cine te recomanda?
  5. number phone colector , extractor sti ceva? Multumesc
  6. Program/ aplicatie - de unde poti trimite multiple sms-uri listate .txt stie cineva?
  7. Tocmai asta fac! Deja am gasit pe cineva sa imi faca acel program. caci despre acel addons pt mozila nu stiu sa il folosesc si nu stiu daca este rentabil sau daca este exact ceea ce caut!
  8. Am inteles. Tocmai din motive de necunostinta nu ma pot expirma cu un limbaj mai "bogat". O sa incep sa studiez si sa incep de la 0... Caci despre utilizatori tind sa cred ca mai sunt si oameni care, printre timpul lor liber mai pot raspunde si la utilizatori ca mine. iar eu la randul meu incerc sa fiu fairplay si sa imi fac prieteni pe acest website! Va multumesc
  9. salut, Ofer 100E pentru un programel care sa se logheze pe un site fara protectie si sa apese un buton la 15 minute!!! pt mai multe detalii pm va rog! !!!!
  10. Detin un site dezvoltat pe platforma wp. Are o nisa buna, domeniul si continutul bine targhetate. Nu sunt specialist, nu sunt programator pro.... Ps. Detin site-ul de 3 ani, l-am tot modificat,.... Intrebarea mea: As vrea sa cresc cu el ! Cum procedez? La SEO sunt 0 ! Imi poate explica si mie cu ce sa incep?
  11. Am inteles... ps . a instalat cineva magazin play pe passport?
  12. Detin un bb passport, cu bb os . As putea sa instalez Android pe acesta? Circula un zvon cum ca lollipop este un android ce il suporta acesta si se poate instala. A incercat cineva?
  13. ce se duce dracu? ruleaza perfect. toate probleme au disparut dupa reinstalare placii video integrata. nu stiu pe ce sa dau vina ssd sau placa video. l-am testat si in jocuri etc. ruleaza perfect! Ps : tu asa faci!? te daci cu capul de beton?
  14. Poi nu e de la pambica aia...doar dupa ce intra in stand by facea acele chestii. acum nu mai face nimic! Merge perfect. nu stiu pe ce piesa sau vina... Doar dupa ce am reinstalat placa video a disparut problema!
×
×
  • Create New...