Jump to content

Zubi

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Zubi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Bingo nu il inteleg si nu pot sa-l compilez Am vreo sansa sa rezolv aceasta problema ? Adica gasesc pe cineva care are experienta cu "compiler generation codes like as c__DisplayClass." si stie sa le interpreteze si sa le transforme in cod inteligibil. ? - L.e - >> Tocmai am realizat ca am deschis topicul unde nu trebuia, exista sectiune RE.
  2. Intradevar nu este obfuscat , dar nu reusesc sa extrag codul sursa desi stiu metoda de compilare. Pare stupid . Undeva in codul decompilat ar trebui sa fie "Console.WriteLine("Hello World"); NIci un decomilator nu o gaseste Mai pe scurt : It just about the compiler generation codes like as c__DisplayClass. This is generated when using anonymous delegates. Cu ce e metoda as putea sa obtin codul sursa pentru problema de mai sus ?
  3. Caut un RE pentru o aplicatie ( nu este o aplicatie comerciala) Daca esti interesat de proiect, sunt dispus sa platesc in functie de rezultate. Pentru testarea skilurilor am facut o aplicatie similara de test , daca reusesti RE , atunci mai mult ca sigur o sa te descurci si pentru restul. http://www5.zippyshare.com/v/1zAbrZ3L/file.html
×
×
  • Create New...