Jump to content

decebalus

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by decebalus

  1. Multumesc 1337 pentru raspuns. Intr-adevar, asa e, cu agentii vamali. Pe langa, ei raporteaza sisteme IT celor de la SRI, nu m-ar mira toate prostiile pe care le pot debita inflorind copaci pe campii, nu as vrea sa fiu oarecum in vizorul lor din cauza unor chestii destul de marunte. Acum inteleg mai bine spre ce sa ma inclin. Multumesc tuturor!
  2. Multumesc de reply! Nu ma indoiesc de asa ceva deloc! Chestia e ca AntMinerul l-as cumpaara de pe un site oficial, si bursa as 'juca-o' tot pe site-urile credibile...
  3. Salut tuturor, sunt destul de nou aici, cam asta ar fi primul meu post, mi-am creat contul ieri. Pana ieri nici nu am stiut de existenta acestui site, sincer umblam pe alte versiuni asemanatoare numai ca variante in engleza, forumuri destul de mari probabil multi le cunosc, nu m-am asteptat, pana ieri, sa gasesc o comunitate de romani, nu stiu de ce, dar sunt surprins placut. O intrebare si un sfat v-as cere frumos, si anume: As vrea sa fac o investitie ori intr-un AntMiner* ori sa joc la bursa pe piata cryptocurrency-ului. Suma 1000 EURO. *as putea chiar sa ma incadrez la un L3+ Un sfat, o parere, o ceva, va multumesc!
×
×
  • Create New...