Jump to content

Alxalexander

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Alxalexander

  1. Salut, As avea oferta: 1000+ vizitatori unici pe zi Perioada: 6 luni Pret: 50€ Am momentan doar de la un site analytics cu 300+ pe zi. Daca te intereseaza te astept cu un mesaj pe privat.
  2. Te referi la SEO? Da, dar rezultatele apar destul de greu si nu garantez prima pagina. Trafic da, dar tot international. Alta varinta este Google Business ca sa promovez afacerea sa apara pe prima pagina in grila speciala Maps, deasupra paginilor organice. Acum ofer si review-uri pentru pagini Facebook pentru cei care vor sa creasca scorul paginii. Astept PM.
  3. Salut, stiu ca postarea este mai veche, contul meu este nou si nu pot publica thread nou. Am de vanzare like-uri, sunt de la persoane reale dar din pacate nu sunt targetate pe Romania. Este foarte greu si scump sa aduc persoane din Romania si nu am mai continuat serviciul. Totusi, daca te intereseaza: 1000 like-uri = 6 euro 1000 followeri = 6 euro Pretul se negociaza la cantitati mai mari. Pretul se negociaza daca se aduc clienti. Dureaza intre 1 ora si 72 de ore sa vina like-urile sau followerii. Utilizatorii sunt reali. Like-urile si followerii sunt permanenti. Comenzile de 1000 sunt limitate la maxim 3 de persoana. Interesul este de a vinde cantitati care depasesc 5000. Provin din diferite tari: SUA, Turcia,Arabia Saudita, Rusia, China, Brazilia s.a.m.d. Si pentru alte retele de socializare: Instagram, Twitter, Youtube etc..
×
×
  • Create New...