Jump to content

msttman

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by msttman

  1. Are cineva un soft bun care farmeaza monede okay? Am incercat cu minergate si nu are cine știe ce.. Am multe calculatoare pe care le pot folosi.
  2. L-am dezasamblat compet. Cand sa scot placa de baza, avea niste pamblici ciudate rau si mi-a fost tarsa sa le scot. E grea dezasamblarea lui si ma iau toti dracii cu el. Pana la urma imi bag picioarele in el si il duc undeva sa vada ei exact. Multumesc tuturor pentru sfaturi!
  3. In cam 2 ore mă apuc de el si las poze cu totul. Si da, cu bateria scoasă, deconectat de la curent Voi urma sfaturile tale si revin cu detalii! Numai bine!
  4. Nu mi-am bagat urechile prea tare in el. Nu trebuie demontat total ca sa ajungi la cooler, ram si hard. 5 suruburi si aia e. Deci nu cred ca avea nimic deconectat. Cat despre pinii procesorului, acestia sunt intacti.
  5. Daca placa video e integrată, prin schimbarea procesoruluo as rezolva problema?
  6. Placa video e integrată.. Iar coolerul scoate caldura de la procesor..am apasat putin dar pare ca merge..
  7. Salut! Astazi am vrut sa imi curat laptopul. Zis si facut. Am schimbat pasta de pe procesor, am curatat coolerul de praf etc. Cand am pus totul la loc..vai si amar. Laptopul pornea, coolerul la fel, racea, ramul era pus bine, tot ce am deconectat, am pus la la loc. Problema era ca ecranul sta stins. Am conectat cu hdmi la tv, nimic, totu negru. Ce fac?
  8. Salut! Am o curiozitate legata de cpa si de firmele ca maxbounty. Este posibil sa cumperi un vps pe statele unite si sa faci respectivele taskuri pe el? Vei primi banii? Multumesc anticipat!
×
×
  • Create New...